Inkiväärillä ja korianterilla maustettua possunkylki Henri Alénin tapaan

Raaka-aineet:
noin 800 g luutonta possunkylkeä  
2 porkkanaa  
3 sipulia  
1 valkosipuli  
4 dl vettä  
2 laakerinlehteä  
1 tl suolaa  

Mausteliemi:  
1 dl teriyakikastiketta  
½ dl vettä  
1 tl murskattuja korianterinsiemeniä  
2 tl hienonnettua punaista chiliä  
2 tl raastettua inkivääriä  

Lisäksi:
tuoretta korianteria  

Sekoita mausteliemen ainekset keskenään ja laita sivuun odottamaan.   

Kuori porkkanat ja sipulit, ja paloittele ne karkeasti. Halkaise kokonainen valkosipuli. Mausta kylki suolalla, ja laita se syvään uuniastiaan. Lisää vuokaan pilkotut kasvikset ja halkaistu valkosipuli. Lisää myös vesi ja laakerinlehdet.  Laita liha 185-asteiseen uuniin ja paista sitä tunti. Laske sitten lämpö 150 asteeseen ja paista vielä puolitoista tuntia mausteliemellä 3–4 kertaa välillä sivellen.  Näin liha saa kauniin pinnan ja herkullisen maun mausteista.

Säästä pataan jäänyt haudutusliemi. Saat siitä loistavan kastikepohjan esimerkiksi nuudeliwokille.