2011

Juha Gröhnistä Atrian toimitusjohtaja

Atrian ruoriin tarttuu yrityksen henkilökunnalle ja tuottajille sekä lihateollisuudelle ja koko elintarvikealalle tuttu mies,  Juha Gröhn. 

Oman talon mies siirtyi johtoon

ETM Juha Gröhnillä (s. 1963) on pitkä ura Atriassa: ennen Atria-konsernin toimitusjohtajuutta hän vastasi Atria Skandinavian toiminnoista. Hän on toiminut monissa johtotehtävissä myös Atria Suomessa ja Atria Baltiassa. Atrian johtoryhmän jäsen hän on ollut jo vuodesta 1993.  Juha Gröhn oli aktiivisesti osallisena, kun yhtiö toteutti voimakasta muutos- ja sopeuttamisohjelmaa 1991–1996.

– Juha Gröhnillä on vahva kokemus liha-alalta. Hän aloitti uransa Lihapolar Oy:ssä vuonna 1990 ja on siitä asti työskennellyt Atria Oyj:n palveluksessa. Hän tuntee liha-alan ja tietää alkutuotannon sekä teollisuuden haasteet. Hän on uransa aikana toiminut tiiviissä yhteistyössä päivittäistavarakaupan kanssa sekä Suomessa, Virossa että Ruotsissa. Juha on tunnettu avoimesta ja suoraviivaisesta johtamistyylistä, ja olen vakuuttunut, että hänen johdollaan Atrialla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä elintarvikealan kovassa kilpailussa, kuvailee Atria Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Martti Selin.

juha-grohn.jpg

– Maailmantalouden epävarmuudesta huolimatta näen kasvumahdollisuuksia kaikilla niillä markkinoilla, jolla toimimme, toimitusjohtaja Gröhn arvioi Atrian vuoden 2011 vuosikertomuksessa.