Jäljitettävyys

Jäljitettävyys

Atrialla on pitkät perinteet lihatuotannosta. Olemme tehneet lihakauppaa Suomessa jo vuodesta 1903. Arvostamme historiaamme sekä tilallisia, joiden ansiosta voimme tänäänkin tarjota sinulle puhdasta ja turvallista lihaa.

Voimme ylpeänä sanoa, että tiedämme aina, mistä eläimet meille tulevat.

Lihan alkuperä on aina kunnia-asia Atrialle. Atria-merkki on tae siitä, että myytävä sian-, naudan-, broilerin- ja kalkkunanliha on aina suomalaiselta maatilalta. Tilan nimi pakkauksissa kertoo lihan alkuperän.

Jäljitettävyys takaa lihan turvallisuuden. Sen avulla voidaan rajoittaa mahdollisia elintarviketurvallisuutta uhkaavia ongelmia ja varmistaa kuluttajien tiedonsaanti esimerkiksi takaisinvetojen yhteydessä.

Alkuperämerkintä tarjoaa kuluttajalle olennaista tietoa tuotteesta: tilaesittelyt, -videot ja -vierailut kertovat lihan alkuperästä ja niistä hyvistä olosuhteista, joissa liha on tuotettu. Tilalle saakka jäljitettävät tuotteet on kehitetty yhdessä lihantuottajien kanssa.

Atria on ollut jäljitettävyyden edelläkävijä jo vuodesta 2012, jolloin lanseerattiin ensimmäiset tilakohtaisesti merkityt  broilerituotteet. Viime vuosien aikana Atria on tehnyt merkittäviä investointeja tuotannossa jäljitettävyyteen ja koko ketjun läpinäkyvyyteen.

Vastuullinen lihantuotanto atrialaisittain