Meillä on paikka auki sinulle tuleva työnjohtaja

Haku Atrian Työnjohtaja-Akatemiaan on auki!

Työnjohtaja-Akatemia on Atrian työn ja oppisopimuskoulutuksen yhdistävä työnjohtajatehtäviin valmentava akatemia. Akatemiassa työnjohtotehtäviin valmistaudutaan käytännön työssä eri työpisteillä ja osastoilla työkokemusta kartuttaen ja työnjohtajatuurauksia tehden.

Työskentely ja työssäoppiminen on kokoaikaista (40 h/vko) ja työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin (aamu-ja ilta).

Akatemian työnjohtajakokelaille laaditaan henkilökohtaiset oppimissuunnitelmat ja valitaan soveltuvat tutkinnon osat henkilökohtaistamiskeskustelussa yhdessä opiskelijan ja esihenkilön kanssa tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnosta . Oppisopimuskoulutus toteutetaan yhteistyössä ammatillisen oppilaitoksen Sedu kanssa. Akatemian kesto on 1,5–2 vuotta.

Kenelle? 

Työnjohtaja-akatemia on sinulle, joka olet kiinnostunut kasvamaan työssä oppien työnjohtajarooliin. Se on sinulle, jolle ihmisten kanssa työskentely, tavoitteellisen ja tuottavan työn johtaminen on aito kiinnostuksen kohde. Olet tiimipelaaja, joka ei ole arka vaihtamaan kenttäpelaajaroolia valmentavan esihenkilön rooliin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen, kehittävä työote. Pidät haasteista – haastat myös itseäsi jatkuvaan kehittymiseen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. 

Tarjoamme sinulle

Atrian Työnjohtaja-Akatemian kokelaana tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen. Saat akatemian aikana valmennuksen työnjohtajatehtäviin työn ohella. Tukenasi ovat työnopastajat ja mentorit Atrialla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kasvupolun menestyvässä yrityksessä ja tilaisuuden kehittyä ammattilaisena ja esihenkilönä. Osana Atrian työntekijäkaartia saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Tutustu hakuilmoitukseen kokonaisuudessaan. Hakuaika päättyy 12.11.2023. 

Tutustu Työnjohtaja-Akatemiaan

Mistä Työnjohtaja-Akatemiassa on kyse? Kannattaako juuri minun hakea mukaan?

Sinustako työnjohtaja?
Video

Sinustako työnjohtaja?

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Hae mukaan Työnjohtaja-Akatemiaan!
Video

Hae mukaan Työnjohtaja-Akatemiaan!

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Kyllä kannatti!

Kysyimme kolmelta Atrian Työnjohtaja-Akatemiaan osallistuneelta, mitä Akatemiasta jäi käteen ja miksi sinunkin kannattaa hakea mukaan.

1. Mikä sai sinut hakemaan Työnjohtaja-Akatemiaan?

2. Nyt kun reilu vuosi on takana, mitä oppeja ja kokemuksia nostaisit esille?

3. Miksi suosittelisit hakemaan Työnjohtaja-Akatemiaan?

Eeva Pirttilahti, akatemialainen
Atria-Tuoreliha Oy

1. Yksi suurimmista syistä miksi hakeuduin Työnjohtaja-Akatemiaan oli kiinnostus itseni kehittämiseen johtajana. Vapaaehtoisen varusmiespalveluksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen antoivat hyvät eväät omiin johtamistaitoihin, joita Akatemiassa olen päässyt kehittämään.  

2. Laaja skaala ollut erilaisia koulutusaiheita, jotka kaikki ovat eri kulmista vahvistaneet omaa osaamista. Tämän lisäksi olen oppinut itsestäni paljon tämän vuoden aikana. Parasta Akatemiassa on kuitenkin ollut meidän Akatemia-porukka, jolta on aina saanut apua ja voinut purkaa ajatuksia niin työstä kuin koulusta/koulutehtävistä 😊

3. Akatemiassa pääset eturivin paikalta seuraamaan kuinka työnjohtotehtävät hoidetaan isossa yrityksessä sekä mitä tuotannon työnjohtajana toimiminen vaatii ja sisältää. Lisäksi koulutuspäivät ovat mielenkiintoisia ja aiheet valittu niin, että ne tukevat omaa työtä.

Tero Mansikkamäki, akatemialainen
A-Pekoni Nurmo Oy

1. Halusin muutosta ja uutta haastetta työhöni. Työnjohtaja-Akatemia vaikutti mielenkiintoiselta ja minulle hyvältä vaihtoehdolta.

2. Koulutus työnjohtajan työn ohessa on ollut kiireistä, ja oppeja ja kokemusta on tullut paljon. Työ on haastavaa, mutta kollegat opettaa ja opastaa - tukea työhön saa varmasti. Joustava koulutusohjelma varmistaa, että työt ja kouluhommat saa varmasti hoidettua aikataulussa.

3. Jos työnjohtajan tehtävät kiinnostaa ja ei pelkää uusia haasteita, niin Työnjohtaja-Akatemia on loistava valinta! Rohkeasti mukaan vaan! 😊

Anne Paloniemi, akatemialainen
Atria-Valmisruoka Oy

1. Hain Akatemiaan uteliaisuudesta, halusta oppia uutta ja kiinnostuksesta työnjohdollisiin tehtäviin

2. Työnjohdolliset tehtävät vaativat laajaa tietotaitoa eri osa-alueilta ja kurssit ovat käsitelleet aiheita moninaisesti eri aihealueittain. Sanotaan että tieto lisää tuskaa, mutta kyllä se myös avartaa omaa ajattelua 🙂

3. Akatemian kautta olen päässyt näkemään Atriaa ja Atrian toimintaa moninaisesti ja parasta on ollut Akatemia-porukka!