Asiakkuuspäällikkö A-Rehun sikarehumyyntiin

Avoimet työpaikat

Asiakkuuspäällikkö A-Rehun sikarehumyyntiin

Hakuaika 20.9.2023 - 15.10.2023
Tehtävän luonne Määräaikainen
Sijainti Itikanmäenkatu 3, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme A-Rehun sikarehumyyntiin määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkuuspäällikköä 

Millainen työ sinua odottaa

Tehtävässäsi asiakkuuspäällikkönä vastaat A-Rehun sikarehujen myynnistä ja rehustuspalvelun toteuttamisesta oman vastuualueesi sikatuottajille. Konsultoivaa myyntityötä teet kenttätyönä asiakaslähtöiseen ja tilakohtaiseen rehustukselliseen kokonaissuunnitteluun pohjautuen A-Rehun ruokintakonsepteja hyödyntäen. Työpanoksellasi ja asiantuntijuudellasi tuet  rehuratkaisuin sikatilayrittäjien tavoitteiden toteutumista. Atrian sopimustuottajien kanssa yhteistyössä tuet myös Atrian lihanhankinnallisten tavoitteiden toteutumista. Työssäsi osallistut myös aktiivisesti Atrian sikarehuryhmän työskentelyyn rehustuskonsepteja ja tuotevalikoimaan kehittäen ja myyntiaktiviteettien toteutuksia suunnitellen.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi agrologin tai agronomin tutkinto. Olet tavoitteellinen ja kehittämisorientoitunut. Kykenet ammattitaidollasi ja johdonmukaisella toiminnallasi luomaan luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Asiakkuuspäällikön tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla perehtynyt eläinruokintaan. Asiakas- ja myyntikokemus sikarehustuksesta on työssä ehdoton etu. Asiakkuuspäällikön tehtävään kuuluvat tilakäynnit edellyttävät, että käytössäsi on oma auto. 

Mitä tarjoamme sinulle

Tämä on vastuullisen ruokaketjun alkupään näköalapaikka. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä ja menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana Atrian alkutuotannon ja A-Rehun sikarehumyynnin tiimiä saat osaavien kollegoiden tuen työhösi sekä alan parhaat tuotteet myyntisalkkuusi. Lisäksi tarjoamme Atrian kilpailukykyiset edut. Työpisteesi sijaitsee Seinäjoella Atrian Itikanmäen toimistolla tai kotitoimistolla. 

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi, tuoteryhmäjohtaja Harri Muilulta, puh.050-388 4897 tai harri.muilu@atria.com.  

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 15.10.2023. 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Itikanmäenkatu 3

Hae paikkaa »