Uutishuone

Virtuaalitorilla tavataan – voittaako Suomi Unelmien MM-kisat?

6.5.2020 09:03
Virtuaalitorilla tavataan – voittaako Suomi Unelmien MM-kisat?

Jääkiekon MM-kisat peruttiin, mutta perjantaina 8.5. alkaa Unelmien MM-kisat. Jokaisena alkuperäisenä pelipäivänä MTV3-kanavalla simuloidaan kiekkofanien avustuksella pelaamatta jääneet ottelut.

Unelmien MM-kisojen idea on varsin yksinkertainen: kaikki halukkaat saavat kertoa oman näkemyksensä siitä, miten kukin Suomen peli olisi sujunut, jos MM-kisat olisi pelattu. Kommentointiin voi osallistua unelmienmmkisat.fi-sivustolla ja Suomen pelien suunta määräytyy lähetettyjen kommenttien perustella.

Suomen MM-urakan oli määrä käynnistyä perjantaina 8.5. ottelulla USA:ta vastaan. Tuona iltana alkaa kuitenkin Unelmien MM-kisat -ohjelmasarja, jossa paneudutaan studiotiimin johdolla pelaamatta jääneisiin otteluihin ja palataan myös aiempien kisojen huippuhetkiin.

Kiekkoviihdettä kotikatsomoihin

Uusi jakso Unelmien MM-kisoja esitetään MTV3-kanavalla samoina päivinä, jolloin Suomi olisi pelannut Sveitsin MM-kisoissa. Studiojuontajina nähdään Mervi Kallio ja Teemu Niikko, asiantuntijoina vuorottelevat Ville Nieminen ja Karri Kivi. Mukana on myös legendaarinen selostaja Antero Mertaranta.

Idea Unelmien MM-kisoista tuli Atrialta, jonka Wilhelm-tuoteperhe on ollut aiempina vuosina yhteistyökumppanina MTV3:n lähettämissä jääkiekon MM-kisoissa. – Kun kävi selväksi, että kisat perutaan, ryhdyimme miettimään, voisimmeko kuitenkin ilahduttaa jollain tavalla kiekkofaneja. Siitä pohdinnasta syntyi sitten idea Unelmien MM-kisoista, kertoo Wilhelmin markkinointipäällikkö Elina Vuolle.

– Jääkiekko ja lätkää seuraavat penkkiurheilijat ovat lähellä Wilhelmin sydäntä ja haluamme myös näinä poikkeuksellisina aikoina antaa mahdollisuuden nauttia kiekkoviihteestä turvallisesti kotikatsomoissa. On mahtavaa päästä näkemään aitiopaikalta, millaisen draamankaaren maailman kovin kiekkokansa kirjoittaa Unelmien MM-kisoille. Tiedossa on varmasti terävää analyysia ja kommentointia, Vuolle hehkuttaa.

Kuka voittaa Unelmien MM-kisat?

Unelmien MM-kisojen etenemistä seurataan Maikkarilla tiiviisti. – Tämä on aivan mahtava hanke, sillä kiekkohuuma kerää joka kevät valtaosan kansasta yhteen. Olemme todella mielellämme tuomassa rentoa kiekkoviihdettä lätkäfanien kotisohville myös poikkeusoloissa, toteaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

Vuolle hymyilee leveästi, kun keskustelu kääntyy kisojen voittajaan. – Saa nähdä, miten käy. Sanotaanko niin, että tässä turnauksessa Suomella taitaa olla historiallisen hyvät mahdollisuudet päästä nostamaan pokaalia, Vuolle päättää.

Yhteystiedot:

  • Elina Vuolle, markkinointipäällikkö, Atria Suomi Oy, puh. 040 566 5842, elina.vuolle@atria.com
  • Markus Autero, urheilun ohjelmapäällikkö, MTV Oy, puh.  040 771 1003, markus.autero@mtv.fi
  • Maiju Saloranta, C More urheilun tiedottaja, MTV Oy, puh. 044 554 6599, maiju.saloranta@mtv.fi
  • unelmienmmkisat.fi