Uutishuone

Best-In on kotimainen vaihtoehto – 100 prosenttisesti suomalaisesta lihasta ja kasviksista valmistetut lemmikkien ruoat

29.5.2018 09:42
Best-In on kotimainen vaihtoehto – 100 prosenttisesti suomalaisesta lihasta ja kasviksista valmistetut lemmikkien ruoat

Best-In Oy valmistaa lemmikkieläinruokia kissoille ja koirille. Kaikki Best-Inin tuotteissa käytetyt liha- ja kasvisraaka-aineet ovat suomalaista alkuperää. Viimepäivinä mediassa on noussut keskustelua lemmikkieläinruokien alkuperästä ja laadusta.

- Tuotteidemme sika-, nauta ja siipikarjan liharaaka-aine tulee suomalaisilta tiloilta. Samoin myös kasvikset ovat kotimaisia, paitsi silloin, jos esimerkiksi huonon satokauden johdosta kotimaisia kasviksia ei ole saatavilla. Suomessa tuotantoeläinten kasvatuksessa antibiootteja ja muita lääkkeitä käytetään vain sairauksien hoitoon. Niitä ei anneta kasvun edistämiseksi. Lisäksi tuotteemme ovat väri-, säilöntä- ja lisäaineettomia, kertoo Best-In Oy:n toimitusjohtaja Esa Mäki.

- Best-In -tuotteet valmistetaan Kuopiossa ja meillä on lähes 50 vuoden historia lemmikkieläinruokien valmistuksesta. Kun raaka-aineet tulevat Suomesta, tiedämme niiden alkuperän ja voimme olla varmoja niiden laadusta ja turvallisuudesta. Tuotteet valmistetaan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Me olemme Eviran valvoma tuotantolaitos ja meillä on laatu- ja ympäristösertifioinnit ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015, kertoo Mäki.

Lisätietoja antaa Best-In Oy:n toimitusjohtaja Esa Mäki, puh. 044 032 1079.