Uutishuone

Atrian uutuuksia kevätkaudelle 2015

14.1.2015 16:01
Atrian uutuuksia kevätkaudelle 2015

Kevätkausi pyörähtää käyntiin Atrian maukkaalla uutuusvalikoimalla. Jyväbroiler lähtee valloittamaan vuotta 2015 uudella, herkullisella konseptilla. Jyväbroiler-uutuudet on suunnattu laatua ja puhtaita raaka-aineita arvostaville kotikokeille, jotka haluavat itse maustaa ruokansa. Atria on jo vuosia ollut jäljitettävyyden uranuurtaja. Nyt Atria tuo ensimmäisenä Suomessa tilamerkinnän myös nakkipakkauksiin. Aloittelevakin kotikokki kerää kiitokset uunivalmiilla Bravuuri-uutuuksilla: Pulled Pork ja Pulled Beef valmistuvat kätevästi, kun kypsennyspussina toimiva pakkaus pitää lihan mureana ja uunin siistinä.

Uutuudet ovat kaupoissa helmikuun alusta lähtien.

JYVÄBROILER 350G BROILERIN PERHOSFILEE MERISUOLA
Valmistusmaa: Suomi
Rasiakoko: 2 filettä/rasia

Jyväbroiler 350g Broilerin Perhosfilee Merisuolaon uudenlainen laadukas fileetuote, joka tuo vaihtelua viikonlopun juhlavampaankin ruuanlaittoon. Merisuolattu filee on halkaistu ns. perhosmalliin, joten sen voi helposti täyttää. Kahden kappaleen rasiakoko soveltuu myös pienille talouksille.

JYVÄBROILER 250G NATURELLI BROILERIN FILEESUIKALE
Valmistusmaa: Suomi

Jyväbroiler 250g Naturelli Broilerin Fileesuikale on tasalaatuinen ja tasakokoinen maustamaton suikale. Tasalaatuisuuden ansiosta tuote soveltuu hyvin mm. salaatteihin. Pieni 250 gramman pakkauskoko on suunniteltu myös pienten talouksien tarpeisiin.

ATRIA 400G BROILERIMURU MERISUOLA
Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus: 94%
Rasvapitoisuus: alle 6 %

Monikäyttöinen ja mehukas broilerimuru, Atria 400g Broilerimuru Merisuola, on suomalaista broilerin lihaa, jossa puolet filettä ja puolet paistia. Broilerimuru on lihaisa ja rasvaakin alle 6 %. Pienet miedosti suolatut broilerikuutiot kypsyvät nopeasti ja tasaisesti, joten ne sopivat mainiosti lukuisiin ruokiin aina kastikkeista kiusauksiin. Lapsiperheiden ja nuorison suosikki!

ATRIA PERHETILAN NAKKI 240G
Valmistusmaa: Suomi, pakkauksessa tilamerkintä
Lihapitoisuus: 80%
Pakkauskoko: 4 x 60 g nakkia

Atria on jo vuosia ollut jäljitettävyyden uranuurtaja. Nyt Atria tuo ensimmäisenä Suomessa tilamerkinnän myös nakkipakkauksiin. Atria Perhetilan Nakinliharaaka-aine on jäljitettävissä perhetilalle saakka.Tuote soveltuu erinomaisesti 1-2 hengen talouksille.

ATRIA LEPPÄSAVU NAKKI 240G
Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus: 79 %
Pakkauskoko: 4 x 60 g nakkia

Atria Leppäsavu Nakki 240g on perinteinen, lihaisa ja selkeästi savunmakuinen luonnonkuorinakki. Aito Leppäsavu antaa nakille upean värin ja täyteläisen maun. Nakit maistuvat sellaisenaan, perunamuusin kanssa, hodarin välissä, mutta myös keitoissa, kastikkeissa, munakkaassa, pyttipannussa.

ATRIA LEPPÄSAVU LENKKI 350G
Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus: 79%

Atria Leppäsavu Lenkki 350gon laadukas ja perinteinen luonnonkuorilenkki aikuisten makuun. Se sopii keittoihin, kastikkeisiin, munakkaisiin ja muihin makkararuokiin tuomaan täyteläistä makua. Lenkkiä voidaan käyttää sellaisenaan – maistuu myös kylmänä suoraan jääkaapista. Tuotteen suutuntuma on normaalia karkeampi.

ATRIA BRAVUURI PULLED PORK N 1KG
ATRIA BRAVUURI PULLED BEEF N 1KG
Valmistusmaa: Suomi

Atria Bravuuri Pulled Pork n 1 kg ja Atria Bravuuri Pulled Beef n 1 kg ovat suomalaista possua ja nautaa. Lisäaineettomat ja merisuolalla maustetut lihat on pakattu uunivalmiiseen paistopakkaukseen. Pulled Porkin maun kruunaa pippuri.

Lihat kypsennetään uunissa paistopakkauksessaan, joka helpottaa ja nopeuttaa lihatuotteiden valmistusta. Pulled Pork valmistuu uunissa 3-4 tunnissa ja Pulled Beef 4-5 tunnissa. Paiston jälkeen ylikypsä liha annetaan vetäytyä hetki ja se revitään suikaleiksi. Paistoliemen voi hyödyntää sellaisenaan tai kermalla höystettynä kastikkeena.

ATRIA 140G PAAHTOTOAST KINKKU CHILIMAJONEESILLA
Valmistusmaa: Suomi

Atria 140g Paahtotoast Kinkku Chilimajoneesilla on sopivan voimakkaan makuinen nopea välipala tai eväs. Kahden ohuen vuokaleivän väliin on lisätty kaksi Atrian karjalankinkkuleikkelet-tä, cheddarjuustoviipale ja chilimajoneesia. Leivän mukana tulee kääre, jonka ansiosta leipä saa hieman rapeutta mikrolämmityk-sen aikana. Pakkauksessa mukana myös tuunausvinkkejä.

ATRIA BRAVUURI 800G VALKOSIPULINEN BROILERIPATA
Valmistusmaa: Suomi
Perhepakkauskoko: n. 3-4 hengelle

Atria Bravuuri 800g Valkosipulinen Broileripataon uusi vaihtoehto arjen kotiruuaksi broilerisuikaleiden tilalle. Kastike valmistuu jo viidessä minuutissa. Reilunkokoiset kypsät broilerin fileeviipaleet tumman valkosipulisessa kastikkeessa maistuvat niin teini-ikäisille kuin aikuisille. Tuote on laktoositon ja gluteeniton uutuus, joka voidaan helposti tuunata esim. pekonilla, kermalla tai punaviinillä.

ATRIA 200G GOTLER OHUEN OHUT
ATRIA 200G OHUEN OHUT LAUANTAIMAKKARA
Valmistusmaa: Suomi

Uusissa Atria Ohuen Ohut -tuoteperheen leikkelemakkaroissa kaikkien suomalaisten suosikit on siivutettu ja pakattu kansainvälisestikin kiitosta keränneisiin, helposti avattaviin uusiin pakkauksiin.

Atria 200g Gotler Ohuen Ohut ja Atria 200g Ohuen Ohut Lauantaimakkara on pakattu uuteen rasiamalliin limittäin. Uusi pakkaus on erityisesti eläkeläisten ja lapsiperheiden mieleen, sillä se on helppo avata ja sulkea. Aiempaa pienempi pakkauskoko vähentää ruokahävikkiä.  

Tuotekuvia tästä linkistä.

 Lisätietoja:

- Siipikarjatuotteet: tuoteryhmäpäällikkö Katja Latvala, puh. 040 830 6930, katja.latvala@atria.fi
- Ruokamakkarat ja muut lihavalmisteet: tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula, puh. 0400 866 734, kaisa.kettula@atria.fi
- Kuluttajapakattu liha: tuoteryhmäpäällikkö Anna Kultalahti, puh. 040 865 2467, anna.kultalahti@atria.fi
- Valmisruoka: tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645, johanna.hyytinen@atria.fi, tuotepäällikkö Elina Välisaari, puh. 040 641 8327, elina.valisaari@atria.fi
- Leivänpäälliset: tuoteryhmäpäällikkö Mervi Kivimäki, puh. 040 353 1341, mervi.kivimaki@atria.fi
- Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Pirttikoski, puh. 0400 777 874, marja.pirttikoski@atria.fi

Liitetiedostot