Maailman puhtainta lihaa maailman tärkeimmille

Uusi vuosi, uudet kujeet ja uudet Atrian kevään uutuudet. Ei ole sattumaa, että maailman puhtain liha tulee Atria Perhetiloilta, joilla kunnioitetaan eläinten hyvinvointia. Kuten perhetiloilla myös kotikeittiöissä arvostetaan laatua ja tehdään asiat aina niin hyvin kuin osataan. Siksi lautasella maistuu myös rakkaus ja välittäminen. Maailman puhtainta lihaa maailman tärkeimmille ihmisille – Atrialta.

Atrian kevään uutuudet tulevat kauppoihin helmikuun alusta alkaen. Tässä esittelyssä mukana herkulliset poiminnot tämän kevään valikoimasta.

Kaikki uutuudet löytyvät myös verkkosivuiltamme: https://www.atria.fi/tuotteet/.

Uutuus laadukkaan jauhelihan ystävälle

Atria Rotukarjan Naudan Jauheliha 12 % 300 g on uutuus korkeaa laatua arvostavalle ruuanlaittajalle. Luonnollisesti kotimaista joko Angus, Hereford, Limousin, Charolais, Blonde d’Aquitane tai Simmental -rotukarjasta jauhettua jauhelihaa. Rotumerkintä näkyy selkeästi pakkauksessa.

Tutut hunajasuikaleet uudella twistillä

Atria Perhetilan Honey Butter Kanan Fileesuikale 480 g on kirkasmarinoituja kanan fileesuikaleita. Ja kuten kaikki Perhetilan-brändin tuotteet, tämäkin on jäljitettävissä tilalle saakka. Tilan nimi on merkitty pakkaukseen.

Rento uutuus koko perheen herkutteluhetkeen

Atria Hornet Snacks Drumsticks 800 g maistuvat viikonlopun pikkuruokana tai milloin tahansa, kun tekee mieli herkutella. Nämä maissikuorrutetut kanan koipinuijat on maustettu savuisella BBQ:lla.

Artesaanit ovat Atriaa aidoimmillaan

Atria Artesaani Maalaiskinkku 180 g on perinteikkäästi valmistettu uutuus, jossa mukana luonnollinen pintarasva. Sen lihapitoisuus on 91 %. Tässä laadukkaassa uutuudessa yhdistyy rustiikkinen ilme ja mehevä maku. Maalaiskinkku on jäljitettävissä tilalle asti.

Atria Artesaani Golden Cheddar Makkarapihvi 320 g valmistuu pannulla vain viidessä minuutissa. Cheddar-juustolla maustetun makkarapihvin pinta on loimutettu herkulliseksi aidolla liekillä. Makkarapihvin lihapitoisuus on 85 %, cheddaria 6 %.

Atria Artesaani Makkarapihvi 320 g paistuu pannulla ja grillissä kätevästi vain viidessä minuutissa. Tämän perinteisen makkarapihvin pinta on loimutettu aidolla liekillä. Sen lihapitoisuus on 92 %.

Vegyu-uutuuskeitto houkuttelee erilaisuudellaan

Vegyu Porkkana-inkiväärikeitto 300 g luonnollisen raikas, vegaaninen ja maidoton uutuuskeitto. Kaurajuoma tuo keittoon täyteläisyyttä ja kauran hyviä ominaisuuksia, kuituja ja proteiineja.

Päivitetty versio kotiruokaklassikosta

Atria Kanakääryle 350 g onperinteinen käsin kääritty kaalikääryle kana-kasvis-riisitäytteellä, maustettuna itämaisella twistillä. Kanakääryleet maistuvat myös fleksaajille ja ruokavaliotaan keventäville. Rasia sisältää neljä käärylettä.

Reilun lihaisa annosuutuus

Atria Mustavalkosipulikana 340 g on reilun lihaisa laadukas mikroateria, jossa meheväksi paahdettuja broilerin reisilihaviipaleita ja juureksia trendikkäässä mustavalkosipulikastikkeessa. Ja totta kai suomalaista kanan lihaa!

Lisätietoja

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com