Tiedotteet

Atrian kevään 2019 uutuudet: Maailman puhtainta lihaa maailman tärkeimmille

22.1.2019 14:08
Atrian kevään 2019 uutuudet: Maailman puhtainta lihaa maailman tärkeimmille

Uusi vuosi, uudet kujeet ja uudet Atrian kevään uutuudet. Ei ole sattumaa, että maailman puhtain liha tulee Atria Perhetiloilta, joilla kunnioitetaan eläinten hyvinvointia. Kuten perhetiloilla myös kotikeittiöissä arvostetaan laatua ja tehdään asiat aina niin hyvin kuin osataan. Siksi lautasella maistuu myös rakkaus ja välittäminen. Maailman puhtainta lihaa maailman tärkeimmille ihmisille – Atrialta.

Atrian kevään uutuudet tulevat kauppoihin helmikuun alusta alkaen. Tässä esittelyssä mukana herkulliset poiminnot tämän kevään valikoimasta. Lue lisää tästä linkistä.


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi