Atrian kevään uutuudet: Puhtaasti suomalaista, perheiltä perheille

Atrian tämän kevään uutuudet ovat puhdasta kotimaista ruokaa. Valikoimissa on mukana herkullisia uusia makuja, joilla saadaan vaihtelua ruokapöytään. Kuluttaja voi valita kaupan lihahyllystä omien arvojensa mukaan ja entistä vastuullisemmin kanaa ja helmikuusta alkaen myös possua. Atria Perhetilan -tuotteiden pakkaukset kertovat lihan alkuperän lisäksi myös sen, miten eettisesti liha on tuotettu. Miten kanat ja possut on hoidettu niin hyvin, että eläimet eivät missään elämänsä vaiheessa ole saaneet antibiootteja.

Atrian ensimmäiset antibioottivapaat porsaanlihatuotteet

Atria Perhetilan Viljaporsaan Ohut Naturell Fileepihvi 240 g  
Atria Perhetilan 235 g Viljaporsaan Fileepihvi Pippuri

Atria toi syksyllä 2017 markkinoille antibioottivapaan kanan ja nyt kauppoihin tulee täysin ilman antibiootteja kasvatettua possua. Tämän kertoo Atria Perhetila -possunlihapakkauksien ”Antibioottivapaa -kasvatettu ilman antibiootteja” -merkintä.

Vähärasvaista ja mureaa possua sopivan ohueksi viipaloituna. Maustamaton pakkaus sisältää kaksi ohueksi nuijittua pihviä ja maustetussa vaihtoehdossa on kaksi pihviä miedosti pippuroituna. Laadukasta suomalaista porsaanlihaa Atrian Perhetiloilta.

Erottamaton makupari: nauta ja punaviini

Atria Naudan Punaviinipaisti n. 800 g

Naudan paahtopaistista leikattu paisti. Mausteina on käytetty mm. valkosipulia, mustapippuria, persiljaa, timjamia ja punaviiniä. Atrian punaviinipaisti on upea juhlapöydän herkku, joka valmistuu uunissa tunnissa.

Rustiikkikuutiot tulevat

Atria Perhetilan Mehevä Rustiikkikuutio Kanan Fileestä 350 g

Reilunkokoisia rustiikkikuutioita kanan fileestä. Mieto suolaus takaa kuutioiden mureuden ja mehevyyden. Tuotteen lihapitoisuus on 87 %. Kuutiot soveltuvat mainiosti moniin käyttötarkoituksiin, esim. pataruokiin, vartaisiin ja kastikkeisiin. Kokkaaja voi maustaa mielensä mukaan.

Atria Chicken Green Curry Fileekuutioista 350 g  

Helppoa ja herkullista vaihtelua arkipäivien aterioille. Fileekuutiot ovat reilunkokoisia ja pintamaustettuja, niiden lihapitoisuus on 82 %. Kuutioissa on käytetty sopivan tulista maustemixiä: kaffirlimeä, korianteria ja sitruunaruohoa. Kuutiot ovat herkullisia myös tapaksissa, coctailpaloina ja naposteluun. 

 

Nopeasti valmista minuuttisuikaleista

Atria Minuuttisuikale Kanan Fileestä 350 g

Nopeasti valmistuva ja monikäyttöinen uutuus tortilloihin, pitsoihin kastikkeisiin ja keittoihin. Minuuttisuikaleen lihapitoisuus on 87 %. Pakkauksesta löytyy herkullisia reseptivinkkejä.

Kaksi Atria Vuolu-uutuutta täynnä makua

Atria Vuolu Porsas Sweet'n Smoke 200 g sisältää kokolihasta vuoltuja mehukkaita viipaleita, joissa lempeä savunmaku makealla twistillä. Atria Vuolut soveltuvat leivän päälle, salaatteihin, pizzoihin, pastoihin ja munakkaisiin. Yhdessä rasiassa 42 g proteiinia.

 Atria Vuolu Kana Fajitas 200 g sisältää kokolihasta vuoltuja mehukkaita paloja, joiden maussa pirteää hedelmäisyyttä ja lempeää tulisuutta. Vuoluviipaleet maistuvat leivän päällä, salaateissa, pizzoissa, pastoissa ja munakkaissa. Yhdessä rasiassa 50 g proteiinia.

Paremman mielen makkaroissa kotimainen liha ja kasvikset yhdessä 

Atria Lihaisa Porkkanalenkki 400 g on lenkkimakkaraakotimaisesta lihasta ja porkkanasta. Porkkanalenkki sisältää lihaa64 % ja porkkanaa 20 %. Lenkki on lisäaineeton, ei lisättyä fosfaattia eikä nitriittiä. Kaksiosainen pakkaus lisää helppokäyttöisyyttä.

Atria Rehti Juuresnakki 280 g on sileärakenteinen nakki kotimaisesta lihasta ja juureksista. Se sisältää lihaa 67 % sekä perunaa, porkkanaa ja lanttua yhteensä 20 %. Tuote on lisäaineeton, ei lisättyä fosfaattia eikä nitriittiä. Kohderyhmänä erityisesti pienten lasten perheet.

Yhden hengen ateriat yhä suositumpia

Atria Heat & Eat Caribbean Chicken with Jambalaya Sauce and Rice 350 g

Tulinen karibialaisen makumaailman kana-ateria, joka sisältää broilerin reisilihaa, jambalaya-kastiketta, paprikaa, valkosipulinversoja ja riisiä. Pakkaus on helppo ottaa mukaan, mukana myös haarukka.

 

Atria Heat & Eat Mexican Bean Pot with Rice 350 g

Suositun Heat & Eat -tuoteperheen tulokas, joka maistuu myös vegaaneille. Rento ja mausteinen papupata meksikolaiseen tapaan sisältää tomaattista papukastiketta, maissia, paprikaa ja riisiä. Se on helppo ottaa mukaan, pakkauksessa mukana haarukka.

Helposti valmistuvat röstit kiireiseen arkeen

Atria Juuresrösti 240 g

Perinteinen kasvisröstipihvi sisältää porkkanaa, perunaa, sipulia, palsternakkaa ja lehtikaalia, lähes 90 % juureksia. Juuresröstin makuun tuo täyteläisyyttä Juustoportin laktoositon kermajuusto.

Atria Maissirösti 240 g

Maissista valmistettu röstipihvi, jossa maissia 64 %. Maissirösti soveltuu lisukkeeksi tai sellaisenaan. Grillikauden suosikkivihannes ympärivuotiseen käyttöön.

Vegaaninen "lihis"

Atria Kasvistasku Kaurakuorella 200 g

Kasvistasku on vegaaninen, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Herkullisen kaurakuoren sisällä porkkanaa, pinaattia, sipulia ja ohraa, kasvisten osuus 20 %. Se on laadukas kasvisvaihtoehto välipalaksi, maistuu sellaisenaan tai eri tavoin täytettynä.

Lisätietoja

 

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com