Tiedotteet

Atrian syksyn 2018 uutuudet esittelyssä

28.8.2018 13:33
Atrian syksyn 2018 uutuudet esittelyssä

Tänä syksynä Atrialla on tarjolla uutuuksia sekä liha- että lisukevalikoimassa. Monta syytä juhlaan, loppuvuosi on juhlien aikaa. Perinteisten herkkujen rinnalle nousee maistuvia tulokkaita. Ruokavaliosta riippumatta uutuuksia löytyy jokaisen lautaselle. Upeita uutuuksia naudan sisäpaistista. Viipaleiden päälliköt eli lankkuleikkeleet ovat saapuneet! Kuluttajatutkimusten ylivoimainen voittaja Atria Lasagne Bolognese - vie kielen mennessään.

Tutustu Atrian syysuutuuksiin tästä:

https://www.atria.fi/konserni/ajankohtaista/tiedotteet/2018/atrialta-syksyyn-hyvan-olon-uutuuksia/

Lue lisää myös uudesta Vegyu-brändistä ja syysuutuuksista:

https://www.atria.fi/konserni/ajankohtaista/tiedotteet/2018/vegyu-kasvissyojille-lihansyojille-ja-kaikille-silta-valilta/


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi

Avainsanat