Tiedotteet

Atria luopuu soijan käytöstä sikarehuissa

23.2.2018 14:43
Atria luopuu soijan käytöstä sikarehuissa

Atria kantaa vastuunsa koko ruokaketjun hyvinvoinnista - Atria Sika tuotantoketjun tilat ovat jo vähentäneet soijan käyttöä jo noin 90 %. 

Määrätietoinen kehitystyö soijan poistamiseksi ruokinnasta on tuonut meille ison lisäarvon. Haluamme pitää huolta koko ketjusta aina tuotantoeläinten ruuasta asti. Työmme jatkuu yhä ja tavoitteena on täysin soijaton possujen ruokinta vuoteen 2020 mennessä.

Tällä hetkellä kaikki Atria Perhetilojemme possut kasvatetaan ilman soijaa. Rehuissa soija on korvattu kotimaisilla vaihtoehdoilla perustuen pitkälle kehitettyihin ruokintakonsepteihin. Uskomme vahvasti siihen, että komponenttiruokintaa kehittämällä saavutamme soijattoman possun tulevina vuosina.

Lisätietoja: johtaja Jaakko Kohtala, Atria Sika, puh. 040 643 2898, jaakko.kohtala@atria.com


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,35 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 315 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994 lähtien.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com