ATRIA astuu syksyyn vahvoilla uutuuksilla 

Valmistautuminen syksyyn ja juhlavuoden huipennukseen starttaa nyt!

Tähtiroolissa on uutta ja uudistunutta: tilajäljitettävät takuumureat lihat, perinteiset paistit, antibioottivapaat kanat, Gastro-makkarat, naposteltavat leikkeleet ja raikastuneet salaatit. Sadonkorjuusta satavuotisjuhlaan, halloweenista isänpäivään. 

Suomessa syödään maailman puhtainta ruokaa, ilman lääkejäämiä. Suomi100 juhlavuosi jatkuu syksyn uutuuksilla herkutellen. Toki me Atrialla panostamme myös hetkessä herkulliseen arkeen! Puhdasta kotiruokaa perheiltä perheille.
Pääosassa suomalainen liha.

 
ATRIA-uutuuksiin tästä linkistä!

Suomalainen JYVÄBROILER
Aitoa makua ja lihaisaa laatua leivän päälle

Jyväbroiler Kaksi Paprikaa Broilerileike 200 g
Lihapitoisuus: 90 %

Korkealaatuista, suomalaista broileria, kasvatettu ilman antibiootteja. Maussa pirteä paprikatvisti. Uutuus miellyttää etenkin laatutietoisia ja uusia makuvariantteja kaipaavia. Laktoositon, gluteeniton. Ei sisällä natriumglutamaattia. 


Lisätietoa tuotteesta:

tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula, puh. 0400 866 734, 
kaisa.kettula@atria.com

Lisätietoa ja Jyväbroiler-reseptejä tästä linkistä

Syksyn RIDDERHEIMS-uutuus helppoon ateriointiin

Ridderheims Espanjalainen Salaattitäyte, 140 g
Helppo ja laadukas ateriaratkaisu, lisää salaattitäyte salaattisekoituksen joukkoon. Sekoitus espanjaista juustoa, oliiveja, paprikaa, chiliä ja persiljaa. Sisältää vain vähän öljyä. Uusi tuotesarja helppoon aterioitiin. Yhdestä pakkauksesta riittää kahdelle. Salaattitäyte on valmistettu Ruotsissa.   


Lisätietoja Ridderheims-tuoteryhmän tuotteista:
Deli Product Manager Laura Hartzell-Kinnunen, 
puh. 010 316 1153, laura.hartzell-kinnunen@atria.com


Herkuttelutuotteisiin erikoistunut ruotsalainen Ridderheims on brändi, jonka valikoimissa on satoja tuotteita oliiviöljyistä ja viinietikoista alkaen parmankinkkuihin pateisiin, tapaksiin ja marinadeissa oleviin valkosipulin kynsiin. Yhtiö lanseeraa vuosittain uusia tuotesarjoja. 

Atria Suomi Oy, lyhyesti

Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2015 noin 1 340 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on keskimäärin 4 270 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com
114-vuotiaan Atrian historiikki