Tiedotteet

Esittelyssä Atrian syksyn uutuudet 2017

22.8.2017 09:19
Esittelyssä Atrian syksyn uutuudet 2017

Suomi 100 -juhlavuosi jatkuu syksyn uutuuksilla herkutellen. Suomessa saamme syödä maailman puhtainta ruokaa, ilman lääkejäämiä. Puhdasta kotiruokaa perheiltä perheille.

Atria astuu syksyyn vahvoilla uutuuksilla, pääroolissa pihvit, paistit ja padat. Sesonkia juhlistaa paras liha, parhaassa pakkauksessa. Keväällä kuluttajille esiteltiin jauhelihan kokoinen pakkaus, mikä on helpottanut arkea sekä kaupassa että kotikeittiöissä! Olemme saaneet ennätysmäärän positiivista palautettua, palkintojakin! Hyvät kokemukset kannustavat jatkamaan myös uusien tuotevarianttien parissa – juhlavuoden kunniaksi.

Tutustu Atrian syksyn uutuustuotteisiin tästä linkistä.


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,35 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 315 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994 lähtien.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com

Avainsanat