Atria on suomalaisen kotiruoan kulmakivi

Vuosi 2017 on suomalaista ruokajuhlaa satavuotiaan Suomen kunniaksi. Atria jatkaa yli satavuotista sitoutumistaan suomalaiseen ruokaan monin eri tavoin. Teemme ruokaa yhdessä ja vahvistamme sidettä kotimaisten lihantuottajien, ruoan ammattilaisten ja perheiden välillä.

Atrian kevään uutuudet nyt esittelyssä, suomalaista kotiruokaa totta kai!

Uusi jauhelihan kokoinen pakkaus 

Atria mullistaa markkinan pakkausinnovaatiolla, joka on merkittävin pakkausuudistus sitten 1990-luvun. Uusi jauhelihan kokoinen, pehmeä vakuumipakkaus helpottaa arkea kotikeittiössä. Uusi pakkaus on kätevä ostaa, käyttää ja hävittää. Se vie vähemmän tilaa ostoskassissa, eikä siinä ei ole kovia reunoja rikkomassa kassia. Pakkaus ei sisällä suojakaasua ja siinä yli 50 % vähemmän muovia. 

Naudan jauhelihaa uudessa pakkauksessa

ATRIA BURGER NAUDANLIHA 600 G

Valmistusmaa: Suomi

Talvigrillaus alkaa parhailla burgereilla! Atria Burger Naudanliha 600 g on maustamatonta jauhettua naudanlihaa. Jaa neljään osaan, mausta ja paista mehevät pihvit. 

ATRIA PERHETILAN NAUTA JAUHELIHA 15% 400 G

Valmistusmaa: Suomi, alkuperä jäljitettävissä tilalle saakka
Rasvapitoisuus:
15 %

Atria Perhetilan Nauta Jauheliha 15 % 400 g on laadukas valinta, sen rasvapitoisuus on 15 %. Katso pakkauksesta miltä tilalta liha tulee.

ATRIA PAREMPI NAUTA JAUHELIHA 10% 400 G

Valmistusmaa: Suomi
Rasvaprosentti: 10 %

Atria Parempi Nauta Jauheliha 10% 400 g on tuttua jauhelihaa pakattuna uuteen kätevään pakkaukseen. 

VUOLU maailman maineesta Suomen hitiksi

ATRIA VUOLU PORSAAN FILEESTÄ 200 G

Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus:
100 grammaan on käytetty 110 grammaa lihaa

Atria Vuolu Porsaan Fileestä 200 g on kokolihasta vuoltuja pieniä ja mehukkaita napostelupaloja, helposti hyvää. Porsaan fileen täyteläinen maku sopii hyvin salaatteihin, munakkaisiin, pitsoihin ja pastoihin. Se sisältäärunsaasti proteiinia (46 g/ rasia) ja siinä ei ole lisättyä fosfaattia.
Lihapitoisuus: 100 grammaan on käytetty 110 grammaa lihaa.

ATRIA VUOLU KANAFILEE 200 G

Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus:
100 grammaan on käytetty 109 grammaa lihaa

Atria Vuolu Kanafilee 200 g
on laadukasta ja monikäyttöistä fileetä, joka soveltuu mainiosti naposteluun, leivälle ja ruoan valmistukseen. Vuolu Kanafilee on aidosti maukasta murumaisen rakenteensa ansiosta. Tuote sisältää runsaasti proteiinia (50 g/ rasia) ja siinä ei ole lisättyä fosfaattia. Lihapitoisuus: 100 grammaan on käytetty 109 grammaa lihaa.

Toivelanseeraus lapsiperheiden lautasille

ATRIA REHTI 280 G PORKKANAKKI

Valmistusmaa: Suomi
Ei lisättyä fosfaattia

Atria Rehti 280g Porkkananakki sisältää
20 % kotimaista porkkanaa. Helppo ja herkullinen tapa lisätä kasvisten käyttöä! Nakin lihapitoisuus on 67 % ja maku kuin perinteisessä nakissa, johon porkkana tuo aavistuksen makeutta. Pienet porkkanahiput erottuvat nakin leikkuupinnan ulkonäössä mutta eivät sileässä suutuntumassa. Kuorettomassa Atria Rehti Porkkananakissa ei ole lisättyä fosfaattia.

Heat & Eat -ateriat maistuvat arkikiireessä

 Street food -henkiset Herkullinen annos on nopeasti valmis. Kätevän pakkauksen mukana on myös haarukka.

ATRIA 350 G HEAT & EAT MOROCCAN FALAFEL WITH COUSCOUS

Valmistusmaa: Suomi
Laktoositon

Atria 350g Heat & Eat Moroccan Falafel with Couscous on kevyt ja makuhermoja kutkuttava vegaanivaihtoehto ja sen afrikkalainen makumaailma on nuorison mieleen. Annos sisältää falafel-pyöryköitä ja mausteisen tagine-kastikkeen sekä ruokaisaa couscousia ja proteiinipitoisia papuja. Annoksessa on 13 g proteiinia. Se on laktoositon.

ATRIA 350 G HEAT & EAT SCANDINAVIAN MEATBALLS WITH MASHED POTATOES

Valmistusmaa: Suomi
Vähälaktoosinen

Atria 350g Heat & Eat Scandinavian Meatballs with Mashed Potatoes on teinien ja nuorten miesten skandinaavinen testivoittaja. Tämä kotiruoan trendikäs ikiklassikko sisältää suomalaisten lihapullien parina pirteän puolukkaista kastiketta sekä lisäkkeenä täyteläistä ja sileää perunamuusia. Annoksessa on 16 g proteiinia ja se on vähälaktoosinen.

Markkinoiden jäljitettävin filee

ATRIA PERHETILAN 400 G BROILERIN PANEROIDUT FILEEPALAT

Valmistusmaa: Suomi, alkuperä jäljitettävissä tilalle saakka

Atria Perhetilan 400g Broilerin Paneroidut Fileepalat ovat laadukasta broilerin fileetä suomalaiselta Atria Perhetilalta. Fileepalat on pakattu helposti avattavaan pussipakkaukseen. 

JYVÄBROILER:
Yrtit tuovat vaihtelua kevätruokiin

JYVÄBROILER BROILERIN FILEE PERSILJA-VALKOSIPULI 390 G

Valmistusmaa: Suomi

Jyväbroiler Broilerin Filee Persilja-valkosipuli 390 g on makujen harmoniaa vain parhaista raaka-aineista. Filee on maustettu aidoilla yrteillä, persiljalla ja valkosipulilla. Pakkaukseen on aseteltu käsin kaksi anatomista laatufileetä. Jyväbroiler on suomalaisella ammattitaidolla kasvatettua laatubroileria.

JYVÄBROILER BROILERIN RINTAPAISTI BASILIKA-SITRUUNARUOHO N. 600 G

Valmistusmaa: Suomi

Jyväbroiler Broilerin Rintapaisti Basilika-sitruunaruoho n. 600 g on hienostunut ja edustava valinta juhlavaankin pöytään. Aromikas maku syntyy aidoista yrteistä. Rintapaisti on maustettu uudenlaisella pakasteyrttitahnalla. Se kypsyy mehukkaan maukkaaksi uunissa, grillissä tai pannulla.

Suomalaisella kauralla kasvanutta broileria suomalaisilta maatiloilta!

Lisätietoja:

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com