Tiedotteet

A-Rehu jatkaa investointeja Varkauden tehtaaseen

21.2.2017 14:04
A-Rehu jatkaa investointeja Varkauden tehtaaseen

A-Rehun Varkauden tehtaalla on valmistunut investointi tehtaan annostelu- ja jauhatuskapasiteettiin. Investointi nostaa tehtaan kapasiteettia 10 milj. kg:lla, kokonaiskapasiteetti on investoinnin jälkeen 80 milj. kg.

”Investointi tuli ajankohtaiseksi, sillä rehumyyntimme Itä-Suomessa on kasvanut tasaisesti ja haluamme vastata kysyntään”, A-Rehun tuotantojohtaja Ari Kulmala kertoo. A-Rehun Varkauden rehutehdas täytti helmikuussa 10 vuotta. Toimintaa on kehitetty jatkuvasti – edellinen investointi valmistui viime vuonna, kun tehtaalle rakennettiin juomarehulinja vasikoiden maitojuomien valmistukseen.

Investointi toteutettiin kotimaisin voimin, sillä niin laitteet kuin automaatio tilattiin suomalaisilta toimijoilta. Investoinnin kokonaisarvo on noin 300 000 euroa.

A-Rehu on Atrian ja sen tuottajaosuuskuntien omistama rehuyhtiö, joka valmistaa, myy ja markkinoi rehuja nauta-, sika- ja broileritiloille. A-Rehun toiminnassa on aina ollut keskeistä tilojen onnistuminen ja tuotantotulokset.

Lisätietoja antaa
Ari Kulmala, tuotantojohtaja, p. 0440 321 065


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 noin 1 352 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on keskimäärin 4 315 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com