Atrian uutuudet tuovat kesän mukanaan!

Odotukset ovat korkealla. Niin kesäkelien kuin grillikaudenkin suhteen. Meteorologeja sen paremmin kuin sammakkomiehiäkään ei tarvita: tutkitun tiedonkin mukaan Atria on kesästä toiseen kuluttajien mieluisin grillituotemerkki. Tässä muutamia esimerkkejä Atrian ensi kesän uutuuksista, jotka tulevat kauppoihin jo grillikauden avajaisiin eli vapuksi totta kai!

Alkupalaksi, päätähdeksi, mixeihin...

ATRIA WILHELM 88 

Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus: 88 %
Makuvariantit: Currywurst ja Paahdettu Chiliwurst

Atria Wilhelm on ollut jo usean vuoden ajan Suomen suosituin A-luokan grillimakkara. Tänä kesänä Wilhelm-sarja täydentyy Wilhelm 88 –uutuuksilla kahdella makuvaihtoehdolla: Currywurst ja Paahdettu Chiliwurst. Kuten nimikin kertoo, tuotteen lihapitoisuus on hulppeat 88 %. Kolmen makkaran pakkauskoko on etenkin pienten talouksien mieleen. Myös makkarakoko on pienempi ja ohuempi.

Atria Wilhelm 88 Currywurstissa 200 g curry näkyy ja maistuu: Makkaramassasta erottuvat curry-maustehelmet. Currywurst on rakenteeltaan perus-Wilhelmiä tasaisempi ja sileämpi.

Sopivasti savuista

ATRIA BBQ PORK LONGRIBS N. 700 G

Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus: 75 %
Suolapitoisuus: 1,4 %

Atria BBQ Pork LongRibs n. 700 gon suomalaisen viljaporsaan kyljestä leikattu grilliribs. Barbeque-marinoidut ribsit ovat maultaan sopivan savuisia ja suussa sulavan mureaa lihaa, sillä ribsejä on kypsennetty 10 tuntia miedolla lämmöllä. Lihapitoisuus 75 % ja suolaa 1,4 %. Tuote on pakattu kuumennuksen kestävään vakuumipakkaukseen.

Fileelankku sellaisenaan tai letitettynä

ATRIA VILJAPORSAAN FILEELANKKU N. 850 G

Valmistusmaa: Suomi, Laatuvastuu-merkitty
Lihapitoisuus: 86 %
Suolapitoisuus: 1,4 %

Pintamaustettu Atria Viljaporsaan Fileelankku n. 850 g tuo silmänruokaa grillaukseen ja monipuolisuutta ruoanlaittoon. Laatuvastuu-merkitty mehevä viljaporsaan ulkofile on pintamaustettu ja sen lihapitoisuus on 86 %. Pihvin pituus on n. 50 cm. Fileelankku sopii sellaisenaan grillattavaksi, näyttävästi letitettynä tai pihveiksi leikattuna.

Kirkasmarinoitu broileri kesän hitti

ATRIA PERHETILAN BROILERIN OHUT FILEELEIKE VALKOSIPULI 600 G

Valmistusmaa: Suomi, jäljitettävissä tilalle saakka

Atria Perhetilan Broilerin Ohut Fileeleike Valkosipuli 600 g on murea ja mehukas fileeleike, joka on helppo ja nopea valmistaa. Sen kirkasmarinadi on uusi maustamisratkaisu perusmarinoitujen ja naturellien rinnalle. Kirkasmarinadi ei peitä lihaa, joten ulkonäkö on houkutteleva. Tuotteen liha tulee suomalaiselta Atria Perhetilalta, tilan nimi on merkitty pakkaukseen. 

Aito luonnonsavu maustaa lihaisan leikkeleen

ATRIA BROILERIN SAVUPAISTI 150 G

Valmistusmaa: Suomi
Lihapitoisuus: 88 %

Atria Broilerin Savupaisti 150 g on mehukas uutuusleikkele. Aito luonnonsavu takaa leikkeleelle pehmeästi vahvan maun. Savupaisti on mehukasta ja maukasta, broilerin reisipaistista valmistettua, kokolihaa. Broilerifileestä valmistetusta tuotteesta poiketen reisipaistista valmistettu tuote on väriltään tummempi. Lihapitoisuus Broilerin Savupaistissa on 88%.

Majoneesiton uutuus, voi myös lämmittää

ATRIA RAIKAS VALKOSIPULI-YRTTI PERUNASALAATTI 300 G

Valmistusmaa: Suomi
Pääraaka-aine: Peruna
Rasvapitoisuus: 11 %

Atria Raikas Valkosipuli-yrtti Perunasalaatissa 300 g pääraaka-aineena on peruna, joka marinoitu valkosipulilla ja persiljallamaustetulla rypsiöljyllä. Maun kruunaa kapris. Raikas salaatti sisältää rasvaa 11 %. Tämä perunasalaattion sellaisenaan valmista tarjottavaksi, mutta sen voi myös lämmittää.

Kevyt raastesalaatti

ATRIA RAPEA VINAIGRETTE KAALISALAATTI 300 G

Valmistusmaa: Suomi
Pääraaka-aine: Kaali
Rasvapitoisuus: 12 %

Atria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatissa 300 g pääraaka-aineena on terveellinen kaali, mukana paprikaa antamassamakua ja väriä. Salaatin kokonaisuutta maustaa mm. mustapippuria, valkosipulia ja valkoviinietikkaa sisältävä vinaigrette-öljykastike. Kaalisalaatti sisältää rasvaa vain 12 %.

Lisätietoja

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com