Tiedotteet

Atrialla kesämakkaratuotanto huipussaan

18.6.2014 09:00
Atrialla kesämakkaratuotanto huipussaan

Atrian makkaratehtailla vietetään parhaillaan vuoden kiireisintä aikaa. Grillimakkaraa valmistetaan juhannuksen alla yli kolminkertainen määrä normaaliin viikkotahtiin verrattuna. Voidaan puhua miljoonan kilon juhannusviikosta. Alkukesän upeat säät ovat olleet grillaukselle suotuisia, ja kun kesä kunnolla on lähtenyt käyntiin, makkaraa myydään ennätystahtiin. Viime kesänä myytiin keskimäärin 23 grillimakkaraa jokaista suomalaista kohden. Saa nähdä, millaisiin lukuihin tänä kesänä ylletään.

Aktiivinen kesätyöpaikka

Kuten aina, kesäsesongin tiukka työtahti vaatii erityisen suurta panosta Atrian tuotannon henkilökunnalta. Kesän kiirettä on onneksi helpottamassa iso kesätyöntekijöiden joukko. Atrialla työskentelee tänä kesänä 750 sesonkiapulaista, joista noin 600 Nurmossa, muun muassa kesämakkaratehtaalla.

Atria Hiillos edelleen myydyin grillimakkara

Atria Hiillos pitää pintansa Suomen myydyimpänä grillimakkarana. Hiillos on maistunut suomalaisille jo yli 40 vuotta. Lihaisa Wilhelm-brändi on Atrialla myös suuri ylpeyden aihe. Uutuuksista Atria Wilhelm Pekoni-mozzarellan alkukesä on sujunut loistavasti. Tällä vauhdilla kolkutellaan Wilhelm-uutuusmakujen myyntimäärien kärkisijoja! Atria Wilhelmit menestyvät grillimakkaratesteissä aina erinomaisesti. Kaikki Atria-tuotteet on valmistettu 100 prosenttisesti kotimaisesta lihasta.


Äijämakkara, 3x200g

Jos kesän uutuuksista pitää etsiä todellinen yllättäjä, se on Atria Hiillos Perinteinen XXXL.  "Äijäkokoinen", 600 gramman makkarapakkaus kolmella tuplakokoisella, 200 g, Hiillos-grillimakkara on löytänyt käyttäjäkuntansa. – Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Atria Käriste jatkaa pohjalaisten ikisuosikkina!


Lisätietoja:

Mattii Perälä, johtaja, lihavalmiste- ja valmisruokaliiketoiminta, Nurmo
puh. 0400 803 445Atria-tuotetietoja: www.atria.fi ja www.kokkaamo.fi


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 1 411 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on keskimäärin 4 670 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Jyväskylässä, Sahalahdella ja Forssassa. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja: www.atria.fi ja www.atriagroup.com.

Avainsanat