Tiedotteet

Atria Oyj:n pörssitiedote: Atria sopeuttaa toimintojaan Jyväskylän tuotantolaitoksella

23.7.2014 10:36

Saarioinen Oy on irtisanonut sopimuksen koskien lihan pakkaamista Jyväskylän tuotantolaitoksella 1.2.2015 lähtien. Tämän johdosta Atria sopeuttaa Jyväskylän tehtaan tuotantokapasiteettia ja organisaatiota vastaamaan muutoksia kuluttajapakatun lihan rahtityövalmistuksessa.

Toimintojen sopeuttamista koskevat neuvottelut henkilöstön kanssa aloitettiin toukokuussa ja neuvottelut on nyt saatu päätökseen. Neuvotteluiden seurauksena Jyväskylän tehtaalta irtisanotaan 48 työntekijää. Kaikille Jyväskylän tuotantolaitokselta irtisanottaville työntekijöille tarjotaan mahdollisuus siirtyä Atrian muihin yksiköihin.

Atria osti helmikuussa 2014 Saarioisten naudan, sian ja broilerin hankinta-, teurastus- ja lihanleikkuuliiketoiminnot. Sopeuttamistoimenpiteet koskevat Atrian suorittamaan kuluttajapakatun lihan valmistusta ja pakkausta Saarioinen Oy:lle Jyväskylän tuotantolaitoksella.

Lisätietoja antaa Atria Suomen toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi, p. 040 8310342.

ATRIA OYJ
Juha Gröhn
toimitusjohtaja


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1 344 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa ja Karkkilassa. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.atria.fi ja www.atriagroup.com.

Avainsanat