Tiedotteet

Atria työllistää 700 sesonkityöntekijää

29.11.2013 12:00
Atria työllistää 700 sesonkityöntekijää

Atria Suomi tarjoaa sesonkityötä yhteensä noin 700 henkilölle Seinäjoen, Nurmon, Kauhajoen ja Forssan toimipisteissä. Suurin osa kausityöntekijöistä sijoittuu Nurmon tuotantolaitokselle. Isoimmat tarpeet työntekijöistä ajoittuvat myöhäiseen kevääseen, mutta ensimmäiset kausityöntekijöiden työsuhteet alkavat jo tammikuussa. Kaikilta työntekijöiltä vaaditaan hygieniapassi.  

Haku tapahtuu Atrian nettisivujen www.atriagroup.com/tyopaikat kautta. Atria on Seinäjoen seudun halutuin kesätyöpaikka. Hakemuksia tulee vuosittain yli 2000.

Lisätietoa työnhakijoille Atrian työpaikoista annetaan Rekrytointimessuilla 
9. joulukuuta 2013 klo 16 - 19. Messut järjestetään Seinäjoen Rytmikorjaamolla yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa. Mukana Rekrytointimessuilla ovat myös Eepee, Adecco, Sillanpää-koti Oy/Hoivatalo Lakeuskoto, Konekomppania Oy sekä Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto.

Lisätietoja medialle antaa Atria Suomi Oy:n henkilöstöjohtaja Tapio Palolahti,
p. 040 751 9351.

Hyvä Ruoka – Parempi MieliAtria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1 344 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on lähes 5 000 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa ja Karkkilassa. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.atria.fi ja www.atriagroup.com.

Avainsanat