
Kaisa työskentelee Seinäjoen lyseon rehtorina ja 9D -luokan luokanohjaajana. Kaisa ajattelee, että ruokaprovinssin tulee olla vastuullisen elintarviketuotannon edelläkävijä ja lihantuotannossa kokee Atrian pyrkivän siihen. Kaisa haluaisi perehtyä tarkemmin kestävän kehityksen mukaiseen elämäntapaan. Rakkaat ihmiset yhdessä valmistetulla aterialla ja ruokailun kiireettömyys saavat Kaisan hymyilemään. Kokoontuminen yhteiseen pöytään on aina juhlahetki. Mökillä Kaisa kokkailee ulkokeittiössä vaikkapa paellaa. Ruokalajit Kaisa valitsee fiiliksen mukaan – tarvittaessa kolmen ruokalajin ateriaan saakka. Kaisa rentoutuu lenkkeilemällä, hiihtämällä, mökkeilemällä, marjastamalla, sienestämällä ja jälkikasvun kanssa puuhailemalla. Kaisa on erityisen hyvä keksimään uusia ratkaisuja, kun vanhat eivät toimi. Tämä taitaa sopia niin ruoanvalmistukseen, lasten kasvatukseen kuin lähes kaikkeen, mitä elämässä eteen tulee. Kun konstit loppuu, niin keino jää.