Aikamoinen juhlavuosi!

Aikamoinen juhlavuosi!

ARTIKKELI LISÄTTY 4.1.2018

Edellinen vuosi oli meille atrialaisille täynnä menestystä.

Kiinan vientiluvan myötä veimme sianlihaa väkiluvultaan maailman suurimman maan ihmisten nautittavaksi. Kun saimme ilmoituksen vientiluvasta, käärimme saman tien hihamme ja laitoimme rytinäksi. Karkeasti seitsemässä kuukaudessa varmistettiin, että jokainen kontti sisältää oikeanlaisen määrän oikeaa tavaraa. Kiina-menestystarina alkoi tuolloin näkyä konkreettisin tuloksin – siitä kiitos jokaiselle isossa projektissa mukana olleelle, eikä vähiten Kiina-tiimillemme. Toki on muistettava, että tarina on vaatinut vuosikymmenen työn jo ennen tätä pistettä. Mutta portti on auki ja nyt on lupa kiihdyttää.

Kiitos jokaiselle isossa projektissa mukana olleelle, eikä vähiten Kiina-tiimillemme.

Possunlihan voittokulkumme ei rajoitu ainoastaan viennin puolelle. Alkuvuodesta 2018 tuomme kauppoihin antibioottivapaat sianlihatuotteemme. Kananlihan tuotanto on jo täysin antibioottivapaata, nyt myös possun valtaosin. Lisäksi suunnittelemme antibioottivapaata naudanlihan tuotantoa. Tarjoamme siis kuluttajille mahdollisuuden valita todistetusti antibioottivapaata lihaa ja yhtään kaunistelematta: maailman puhtainta ruokaa.

Tarjoamme siis kuluttajille mahdollisuuden valita todistetusti antibioottivapaata lihaa ja yhtään kaunistelematta: maailman puhtainta ruokaa.

Vuonna 2017 kohokohtiin kuului myös ehdottomasti jauheliha-tuotteen voitot: uusi, ekologinen jauhelihapakkauksemme voitti Scanstar-palkinnon, valittiin WorldStar-maailmanmestariksi ja vuoden vastuullisuusteoksi. Ja lisäksi: meidän konkreettinen lahjamme 100-vuotiaalle, itsenäiselle Suomelle pakattiin 150 sivun väliin. Upea Jauhelihakirja nosti arkisen raaka-aineen ylähyllylle, muiden laaturaaka-aineiden kanssa samalle kokkaustasolle, minne se muutenkin kuuluu.

Vuosi 2017 oli kokonaisuudessaan hyvinkin menestyksekäs.
Se oli myös paras lahja, jonka annoimme 100-vuotiaalle Suomelle – ja itsellemme.

Se oli myös paras lahja, jonka annoimme 100-vuotiaalle Suomelle – ja itsellemme.

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2018!