Atria tuottaa kestävää arvoa

Atria tuottaa kestävää arvoa

Atria-konserni on Pohjois-Euroopan johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Tänä vuonna Atria juhlistaa suomalaisilta perhetiloilta 120 vuotta sitten alkanutta ruokamatkaa, jonka resepti kestää tulevillekin sukupolville: Hyvä ruoka – parempi mieli.

Atrian uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen ja tehokkaaseen, vastuulliseen toimintatapaan. Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 1,7 miljardia euroa ja palveluksessamme oli noin 3 700 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lue lisää

Tervetuloa Atrialle!

Kai Gyllström aloitti Atria-konsernin uutena toimitusjohtajana 1.6.2023. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, pääaineenaan markkinointi. Lisäksi hän on täydentänyt opintojaan USA:ssa suorittamalla MBA-tutkinnon pääaineena rahoitus ja laskenta. 

Kailla on vankka kansainvälinen kokemus. Hän on opiskellut Ranskassa ja USA:ssa sekä tehnyt töitä Tanskassa, Ruotsissa, Saksassa, USA:ssa ja Saudi Arabiassa. Työura on painottunut vahvasti elintarviketeollisuuteen. Viimeiset yhdeksän vuotta hän on työskennellyt toimitusjohtajana sekä Suomessa että ulkomailla, viimeksi Arlan toimitusjohtajana Ruotsissa. 

Tuore toimitusjohtaja on lähdössä luotsaamaan Atriaa hyvillä mielin. 

– Edeltäjäni Juha Gröhn on tehnyt fantastista työtä yhdessä muiden atrialaisten kanssa. Aloitan työssäni nöyrin mielin. Nyt en halua pitää mitään kiirettä, vaan haluan ensin oppia tuntemaan organisaatiota ja päästä tutustumaan atrialaisiin ja uuteen toimialaan.

Atrian vuosiraportointi 2022

Atrian vuosiraportointi 2022

Atria teki hallitun tuloksen vuonna 2022. Voit tutustua siihen tällä sivustolla, jolla avaamme vuotta Atrian talouden, strategian ja vastuullisuuden näkökulmista. Atrian vuosiraportti 2022 -kokonaisuus sisältää neljä erillistä, toisiaan täydentävää katsausta ja raporttia.

Atrian vuosiraportointi 2022

Atria teki hyvän tuloksen haastavissa olosuhteissa
Video

Atria teki hyvän tuloksen haastavissa olosuhteissa

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Vastuullisuus

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Kolme liiketoiminta-aluetta

Yritys

Sijoittajat

Työpaikat

Ajankohtaista