Siirry
Etusivu
Tuotteet
Reseptit
Vastuullisuus
Yritys
Foodservice
Export
Työpaikat
Lihakauppa
Haku
Haku
Ostoslista
Kirjaudu
Ostoksille Lihakauppaan
Tuotteet
Atria Murea
Tuotteet 2023 -katalogi
Ruokaohjeet
Ruokasesongit
Ratkaisut
Koulutusratkaisut
Vinkit ja ideat
Kiertävä lounaslista
Ruokalistakoostin
Atria 100 Nuorta Kokkia
Vastuullinen kumppani
Atrian tilat
Jäljitettävyys
Ravitsemus
Kokkibarometri
Myyntipalvelu
Työpaikat
Lihakauppa
Tuotteet
Atria Murea
Tuotteet 2023 -katalogi
Ruokaohjeet
Ruokasesongit
Ratkaisut
Koulutusratkaisut
Vinkit ja ideat
Kiertävä lounaslista
Ruokalistakoostin
Atria 100 Nuorta Kokkia
Vastuullinen kumppani
Atrian tilat
Jäljitettävyys
Ravitsemus
Kokkibarometri
Myyntipalvelu
FOOD SERVICE
Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
Foodservice
Vastuullinen kumppani
Ravitsemus
Terveyttä ruuasta
Lihan kulutus
Fleksaus
Lihan kulutus
Suomalaisten lihan kulutus on pysynyt ennallaan
Suomalaiset kuluttivat viime vuonna lihaa 81 kiloa henkeä kohden, kun mukaan lasketaan myös riista ja syötävät elimet.
Vaikka sianlihaa syödään vielä huomattavasti enemmän kuin naudanlihaa, on sen kulutus laskenut samalla kun naudanlihaa syödään enemmän.
Viime vuonna sianlihaa syötiin noin 33,4 kiloa ja naudanlihaa 19,4 kiloa henkeä kohden.
Viime vuonna suomalaiset söivät kuusi prosenttia enemmän siipikarjaa vuoteen 2016 verrattuna. Siipikarjanlihaa syötiin 24,9 kiloa henkeä kohden.