FOOD SERVICE
Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
- Fleksaajat pyrkivät tietoisesti vähentämään lihan syöntiä.
- Fleksaajat määrittelee itsensä kaikkiruokaisina sekasyöjinä, joka vähentää vapaaehtoisesti lihan syöntiä ja lisää kasviksia.
- Siipikarjan ja jauhelihan aktiivikäyttö on runsasta, mutta myös kasvisruokailusta on tullut arkipäivää. Lihan käytön vähentäminen on kasvava trendi, josta kärsii punainen kokoliha eniten.
- Fleksaaminen on yleistä (1,6 miljoonaa henkeä) vaikka terminä se ei ole juurtunut kuluttajiin. Fleksaaja vaatii ruoaltaan kuitenkin paljon, mikä tahansa kasvisruoka ei maistu.
- Jyrkkiä kasvissyöjiä on noin 170 tuhatta ihmistä.
Taustalla on laajempi ilmiö >>
