FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Terveellistä, hyvää ja turvallista

Terveellistä, hyvää ja turvallista

Tänä päivänä ammattikeittiöiden asiakkaat odottavat ruoalta hyvän maun lisäksi laadukkaita ravitsemusarvoja. Atrian tuotekehitys ja markkinointi pitävät huolen siitä, että ammattikeittiöiden tuotteet vastaavat ajantasaisesti kuluttajien ja asiakkaiden toiveisiin. 

Tuotekehityksemme lähtökohta on tuotteiden turvallisuudessa, terveellisyydessä ja ravitsemuslaadussa. Sekä tietysti siinä, että tuotteemme olisivat ammattikeittiöille helppoja, arjen työtä helpottavia ratkaisuja.

Maistuva ja vastuullinen ruoka, parempi mieli.

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy 110 kpl Sydänmerkkituotteita (Foodservice: 57 kpl ja vähittäiskauppa: 53 kpl) ja Sydänmerkkikriteerit täyttäviä ruuanvalmistusohjeita 26 kpl (Foodservice: 15 kpl ja vähittäiskauppa: 11 kpl). Näitä tuotteita ja valmistusohjeita työstettäessä tärkeää on ollut maku ja ravitsemuksellisten kriteerien täyttäminen. Olemme vastanneet tekemäämme lupaukseen tavoitteet täyttäen. Meidän työmme maistuvan ja ravitsevan ruuan ympärillä jatkuu. Kestävää ruokavaliota, ei ole ilman kestävää tuotantoa ja mikä tärkeintä ruokavalio ei voi olla kestävä, ellei sitä ole syöty. Näin ollen kestävää ruokavaliota ei ole, ellei se täytä ammattikeittiöiden tarpeita ja kuluttajien makumieltymyksiä.

Turvalliset tuotteet ja terveet eläimet

Atrian tavoitteena on tarjota kestävästi tuotettuja, puhtaita ja turvallisia tuotteita. Tuotteiden turvallisuus alkaa sopimustuotantotiloilta ja puhtaista raaka-aineista.

Atrialla hyvä ruoka tarkoittaa koko ruokaketjulle asetettujen odotusten huomioimista toiminnassa sekä sitoutumista tuotteisiin ja liiketoimintaan kohdistuvien vaatimusten noudattamiseen. Tuotteiden matka pellolta pöytään on avoin, turvallinen ja jäljitettävä.
Atria kehittää kestävää ja turvallista ruokaketjua tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Keskeisiä kehittämiskohteita ovat eläinten hyvinvointi, eläintautiriskien hallinta, antibioottivapaa tuotanto, raaka- aineiden jäljitettävyys sekä koko tuotantoketjun kattava bioturva. Tuomalla asiakkaiden ja kuluttajien saataville yhä tarkempaa jäljitettävyystietoa todennetaan niin tuotteiden turvallisuus kuin muutkin tuotteisiin liittyvät vastuullisuusnäkökohdat, kuten raaka-aineiden alkuperä ja antibioottien käyttö.

Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu

Tuotteiden turvallisuus on Atrialle ehdoton edellytys, joka koskee tuotteen koko elinkaarta alkaen puhtaiden ja turvallisten raaka-aineiden hankinnasta, jatkuen tuotteiden valmistukseen, jakeluun ja kuluttajan ohjeistamiseen tuotteiden turvallisessa käytössä.

 

Lue lisää Atrian tuotteiden turvallisuudesta ja ravitsevuudesta.

Terveyttä edistävä ruokavalio on kokonaisuus

Terveyttä edistävä ruokavalio on kokonaisuus