FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Suomalaisen lihan jäljitettävyys on kilpailuetu

Suomalaisen lihan jäljitettävyys on kilpailuetu

Lihan alkuperä on aina ollut kunnia-asiamme. Voimme ylpeänä sanoa, että tiedämme aina, mistä eläimet meille tulevat. Atria-merkki on tae siitä, että myytävä sian-, naudan-, broilerin- ja kalkkunanliha on aina suomalaiselta maatilalta. Atria Perhetila -merkityissä tuotteissa lihan alkuperä näkyy tilalle asti.

Toukokuun alusta lähtien tulee voimaan asetus, jonka mukaan kaikkien ravintoloiden – mukaan lukien lounasravintolat, suurkeittiö, kahvilat, pikaruokapaikat ja grillikioskit – on kerrottava käyttämänsä tuorelihan alkuperämaa kirjallisesti.

Alkuperämaa on kerrottava kirjallisesti tarjoilupaikassa. Ilmoitus voi olla vaikkapa esitteessä, taulussa tai ständissä.

Atrian asiakkaille asetus ei aiheuta päänvaivaa: Atria-tuotemerkin liha on suomalaista. Kun tarjoat omille asiakkaillesi Atria-merkin tuotteita, voit samalla kertoa, että liha 100-prosenttisen suomalaista. Aina.

Samalla voit olla varma, että tarjoat puhdasta ja turvallista lihaa. Atrialaisten tuotantoeläinten ruokinta perustuu pääosin omalla tai lähitilalla viljeltyyn viljaan ja naudoilla oman tilan nurmeen. Tuontisoijaa käytetään mahdollisimman vähän ja Atrialla tehdään jatkuvasti töitä, jotta ulkomaisen soijan kulutusta saataisiin entisestäänkin vähennettyä.

Tuotantoeläinten terveydestä ja hyvinvoinnista pidetään huolta ja niitä lääkitään vain eläinlääkärin valvonnassa. Kanatuotteemme ovat täysin antibioottivapaita ja possummekin valtaosin.

Atrialaisen lihan alkuperään voit luottaa.

Meillä Atrialla on sinulle ratkaisuja lihan alkuperän kertomiseen. Kysy lisää myynnistämme.

Hae Atrian Perhetilojen tiivistelmäsivuja

Suomalainen, vastuullisesti kasvatettu liha on selkeä lisäarvo asiakkaille. Kerro asiakkaillesi tilalle asti jäljitettävästä, puhtaasta ja turvallisesta lihan tuottaneen tilan tarina. Tulosta tästä tilakohtaset postikorttikokoiset esittelymateriaalit Atria Perhetiloista.

Vinkki: A5-koko on sommiteltu valmiiksi A4-arkille, jotta materiaalit tulostuvat näppärästi kahden kappaleen sarjoina. Ohessa sama myös A4-koossa sekä jpeg-tiedostona, jonka voit viedä ravintolasi näyttötauluihin. Jos kaipaat lisätietoja, ole yhteydessä omaan Atrian yhteyshenkilöösi.

Atria rakentaa hyvää huomista

Olemme tehneet ihmisille ruokaa yli sata vuotta ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen.

Olemme vastuullisen ruoantuotannon johtava yritys Pohjoismaissa. Vuosien varrella olemme kantaneet vastuumme ja ratkaisseet isojakin haasteita. Ilmastonmuutoksen takia tärkein tavoitteemme tänään on hiilineutraali ruokaketju.

Haluamme turvata ihmisten hyvinvoinnin ja puhtaan ruoantuotannon. Tätä työtä olemme tehneet menestyksellisesti jo vuosikymmeniä – ja teemme jatkossakin.

Tutustu yrityksemme vastuulliseen toimintaan