FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

KOTIMAINEN RUOKA ON NYT ARVOSSAAN

Elämme edelleen eriskummallisia aikoja, vaikka pandemia on ollut hiipumaan päin ja asiakkaat ovat palanneet ravintoloihin. Maailman ikävät tapahtumat ovat aiheuttaneet korkean inflaation ja ruoan kallistumisen. Tämä koettelee ravintola-alan kannattavuutta ankarasti.

Poikkeuksellisina aikoina kotimaisen ruuantuotannon ja elintarviketeollisuuden rooli kansallisen huoltovarmuuden turvaajana on tavallistakin suurempi. Me Atrialla voimme todella vaikuttaa tähän, koska koko tuotantoketju on omissa käsissämme. Nyt jos koskaan on kotimainen ruoka arvossaan. Atrian perhetilojen tuotteet on 100 % kotimaisia. Muista kertoa alkuperästä myös asiakkaillesi – suomalaista ruokaa ei ole syytä myydä salaa.

Valoa tunnelin päähän tuovat alan jatkuva kehitys ja ravintolasyömisen uudet muodot, kuten nopea syöminen, take away ja kotiinkuljetus. Olemme muutoksessa vahvasti mukana ja kehitämme tuotteitamme vastaamaan näitä uusia tarpeita. Meiltä saat myös ideoita ja apua kehityksen kyydissä pysymiseksi.

Siipikarjan suosio jatkaa kasvuaan – ja miksei, onhan atrialainen kana herkullista, juuri sellaista mitä kuluttaja haluaa syödä. Maun ohella kuluttajan valintaan vaikuttavat varmasti myös terveellisyys, jäljitettävyys ja alhainen hiilijalanjälki, jonka olemme tuoneet näkyville pakkauksiin. Olemme satsanneet siipikarjaan paljon ja niin teemme myös jatkossa. 

Juhlimme yrityksenä tänä vuonna jo 120-vuotista taivaltamme ja tavoitteemme on tulevaisuudessakin olla luottamuksesi arvoinen. Meille on kunnia-asia, että tuotteidemme laatu vastaa odotuksia ja tilauksesi on perillä silloin, kun sitä tarvitset.

Yhdessä menemme kohti parempia aikoja!

KIM WESTERLING
Myyntijohtaja

 

Sähköinen versio, ole hyvä!

Näin käytät.
Selaile järjestyksessä tai siirry haluamallesi sivulle klikkaamalla sisältöluettelon otsikkoa, tarkempiin tuotetietoihin pääset klikkaamalla tuotetta. Pdf-tiedoston hakutoiminnolla voit hakea tuotteita tuotenumeroilla tai millä tahansa tuotetiedoissa esiintyvällä hakusanalla.
Katalogin selailu on erittäin kätevää sekä helppoa olit sitten netissä tai tallennetussa versiossa.

Selaa tai lataa Tuotteet 2023