Atria Viljaporsaan Juhlakinkku pakaste 3xn7kg
Viljaporsaan seitsemän kilon pakaste juhlakinkku on perinteinen harmaasuolattu potkallinen juhlakinkku. Potka tuo kinkkuun juhlavaa ja jouluista ulkonäköä. Potkallinen joulukinkku on juhlapöydän ehdoton kunkku.
SUOMALAINEN PAKASTETTU VILJAPORSAAN KINKKU, LISÄTTY VETTÄ
Ainesosat:
Tilausyksikkö: 3xn7kgAlkuperämaa: Sianlihan alkuperä Suomi
Tuotekoodit
Atrian tuotenumero: 2837VALO-koodi: 2842
GTIN-koodi: 2378283700008
Tukkukoodi Tuko: 850131
Tukkukoodi Kesko: 20029512
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Poista pakkaus ja potkasuojus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan, ei kuitenkaan luuhun saakka. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää.Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen ja potkasuojuksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.
Säilytysohje
Tuorekinkun säilytys: alle +6 °C avaamattomana etiketissä ilmoitettuun päivämäärään saakka.Pakkaustiedot
Pakkaus | PUG Määrittelemätön |
Vakuumipakkaus | |
Hävittämisohje | Materiaalikierrätys / MRC, Muovipakkausjäte / PPW |
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa) | |
---|---|
Energia | 924,0 kJ |
Energia | 223,0 kcal |
Rasva | 18,0 g |
josta tyydyttynyttä | 6,2 g |
Hiilihydraatit | 0,0 g |
josta sokeria | 0,0 g |
Ravintokuitu | 0,0 g |
Proteiini | 15,0 g |
Suola | 1,8 g |
Suolaa (NaCl): 1,6 g
Erityisruokavalio
Ei sisällä laktoosiaEi sisällä gluteenia