Atria Takuumurea Naudan Petite Tender n1kg
Suomalainen naudan petite tender on osa naudan lapaa ja sitä kuvaillaan yhdeksi naudan mureimmaksi osaksi. Pakkauksessa on kaksi kokonaista Petite Tenderiä, jotka voidaan kätevästi paloitella halutun kokoiseksi. Paista filee mahdollisimman kuumalla pannulla, jotta liha saa vahvan pinnan ja jää sisältä punaisen roseeksi.
SUOMALAISTA NAUDANLIHAA
Ainesosat:
Tilausyksikkö: 1xn1kgAlkuperämaa: Naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotekoodit
Atrian tuotenumero: 4572VALO-koodi: 4571
GTIN-koodi: 2378012400001
Tukkukoodi Kesko: 21678850
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Ota Petite Tender huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta Petite Tender suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parilla. Kypsennä uunissa 90-130 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Petite Tender on parhaimmillaan mediumina, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA - RARE ~ 50 °C - MEDIUM ~ 55 °C - WELLDONE ~ 65 °C
Säilytysohje
alle +6 °CPakkaustiedot
Pakkaus | PUG Määrittelemätön |
Vakuumipakkaus | |
Hävittämisohje | Energiahyödyntäminen / ENERGY_RECOVERABLE, Materiaalikierrätys / MRC, Muovipakkausjäte / PPW |
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa) | |
---|---|
Energia | 534,0 kJ |
Energia | 127,0 kcal |
Rasva | 5,0 g |
josta tyydyttynyttä | 2,6 g |
Hiilihydraatit | 0,0 g |
josta sokeria | 0,0 g |
Ravintokuitu | 0,0 g |
Proteiini | 21,0 g |
Suola | 0,14 g |