Atria Hanger Steak pakaste n10kg/n2kg
Naudan Hanger Steak on murea ja aromikas lihas, parhaimmillaan medium tai medium miinuksena. Leikkaa hanger steakin keskikalvo pois, mausta ja grillaa. Voidaan myös hauduttaa ylikypsäksi. Yksi pakkaus sisältää kaksi kappaletta Hanger Steak lihaksia, paino yhteensä noin 1,5 kg. Liha on kasvatettu Suomessa.
SUOMALAISTA NAUDANLIHAA
Ainesosat:
Tilausyksikkö: 5xn2kgAlkuperämaa: Naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotekoodit
Atrian tuotenumero: 4563VALO-koodi: 4563
GTIN-koodi: 2378456300004
Tukkukoodi Meira: 1006492
Tukkukoodi Kesko: 21510030
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA
RARE ~ 50 °C
MEDIUM ~ 55 °C
WELLDONE ~ 65 °C
Säilytysohje
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeenPakkaustiedot
Pakkaus | PUG Määrittelemätön |
Vakuumipakkaus | |
Hävittämisohje | Energiahyödyntäminen |
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa) | |
---|---|
Energia | 584,0 kJ |
Energia | 139,0 kcal |
Rasva | 6,6 g |
josta tyydyttynyttä | 2,5 g |
Hiilihydraatit | 0,0 g |
josta sokeria | 0,0 g |
Ravintokuitu | 0,0 g |
Proteiini | 20,0 g |
Suola | 0,13 g |