FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

KATUKEITTIÖIDEN PARHAAT MAUT MUKAAN NAPATTAVAKSI TAI PAIKAN PÄÄLLÄ SYÖTÄVÄKSI

Nyt voit tarjota asiakkaillesi katukeittiöiden makuja helposti ja nopeasti Atrian uusilla Street Food –tuotteilla. Tuoteperhe sisältää kaksi paninia ja kaksi burritoa.

Street Food -uutuudet on käsin täytetty, niissä on grilliraidoitus, reilusti täytettä ja ne on paistettu kiviuunissa. Ne on kehitetty vastaamaan kuluttajan toiveita ja tarpeita ja niissä kiinnitettiin erityistä huomiota kuluttajan arvostamiin ominaisuuksiin. Tuotteet sopivat erinomaisesti lämmitettäväksi painoparilalla, turbouunissa tai perinteisessä uunissa.

Värikkään pakkauksen ansiosta erottuvat hyvin ja houkuttelevat asiakasta valitsemaan tuotteen vitriinistä.

Käyttämällä valmista tuotetta säästät keittiön aikaa.

 

Paniinit
Sopivan mausteinen Tex-Mex -herkku sekä klassikkomaku nopeaan syömiseen


615038 Atria Kanapanini Tex-Mex 2x220g

Atria Kanapanini Tex-Mex on lämmitettävä Street Food leipä nopean syömisen markkinaan.


Tuotteessa on kuohkea, kiviuunipaistettu ciabattaleipä, jossa on runsaasti mehukasta täytettä ja täyteläisyyttä tuo Valion Mozzarella-Juusto. Suomalaisen kanan maustaa kiehtovat tex-mex maut. Atria Tex-Mex Kana Panini on tarkoitettu lämmitettynä nautittavaksi ja se onkin parhaimmillaan turbouunin, painoparilan tai perinteisen uunin kautta kuumennettuna. Paninin voi tarjoilla myös kevyenä lounaana salaatin tai ranskalaisten perunoiden kanssa.

Tilausyksikkö: 2 kpl
Alkuperämaa
: Suomi

Lue tuotteesta lisää

imageix77.png

 

615041 Atria Kinkkupanini Hunaja-Sinappi 2x220g

Klassikkomaku nopeaan syömiseen

Atria Kinkkupanini Hunaja-Sinappi on lämmitettävä, kuohkea, kiviuunipaistettu ciabattaleipä, jossa on runsaasti mehukasta täytettä. Täytteeseen täyteläisyyttä tuo Valion Mozzarella-Juusto ja suomalaisen Kinkun maustaa klassinen hunaja-sinappitäyte. 
Atria Kinkkupanini Hunaja-Sinappi on lämmitettynä nautittavaksi tarkoitettu Street Food herkku ja erityisesti parhaimmillaan turbouunin, painoparilan tai perinteisen uunin kautta kuumennettuna.
Loistava tuote myös kevyenä lounaana myytäväksi esimerkiksi vihersalaatilla höystettynä.

Tilausyksikkö: 2 kpl
Alkuperämaa
: Suomi


 Lue tuotteesta lisää

imageumcqj.png

Burritot
Makumatka Mexicoon sekä lihaburriton mehevyyttä ja makeaa mausteisuutta

615044 Atria Kanaburrito Mexican 2x220g

Atria Kanaburrito Mexican 220g on valmiiksi kääritty täytetty tortilla, joka on helppo ja nopea ratkaisu välipala- ja herkutteluhetkiin.

Burritossa on runsaasti maukasta täytettä, suomalaista kanaa, Valion mozzarellajuustoa ja maissia sekä marinoitua punasipulia. Tuotteen voi nauttia kylmänä, mutta erityisen hyvä siitä tulee turbouunin, painoparilan tai perinteisen uunin kautta kuumennettuna. Tuunaa lisämyyntiannokseksi esimerkiksi salsan ja nachojen kera.

Tilausyksikkö: 2 kpl
Alkuperämaa: Suomi

Lue tuotteesta lisää

image34i8b.png

615047 Atria Lihaburrito Chili-Mango 2x220g

Atria Chili-Mango lihaburrito on valmiiksi kääritty täytetty tortilla, joka on helppo ja nopea ratkaisu välipala- ja herkutteluhetkiin. 

Burrito on runsaasti maukasta täytettä, suomalaista possua, Valion mozzarellajuustoa ja mangosalsaa. Mangosalsaan tulisuutta tuo ripaus chiliä, ja makeus mangosta. Tuotteen voi nauttia kylmänä, mutta erityisen hyvä siitä tulee turbouunin, painoparilan tai perinteisen uunin kautta kuumennettuna. Helppoa lisämyyntiä saa lisäämällä burriton kaveriksi kierreperunoita ja erilaisia dippejä.

Tilausyksikkö: 2 kpl
Alkuperämaa: Suomi

Lue tuotteesta lisää 

imagemevmg.png

Tuotteeseen liittyviä reseptejä

Tässä muutama resepti johon tuote sopii hyvin.

Samankaltaisia tuotteita

Muuta tuotteeseen liittyvää