FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Aidolla leppäsavulla savustetut Possu -tuotteet

Aidolla leppäsavulla savustetut Possu -tuotteet

Valmiiksi kypsennettyja viipaloitu tuotevarmistaa nopeuden ja tasalaatuisuuden

Valmiiksi kypsennetyt tuotteet ratkaisuna työvoimapulassa. Jopa 95% Atrian Kokkibarometrin vastaajista on samaa mieltä siitä, että ammattitaitoisen työvoiman löytäminen on haastavaa. Ammattikeittiöissä etsitäänkin nyt ratkaisuja, joilla helpottaa keittiöarjen prosesseja ja paikata ammattitaitovajetta. Valmiimmat tuoteratkaisut, kuten valmiiksi kypsennetyt tuotteet ovat oiva apu ongelmaan, koska:

Keittiöprosessit tehostuvat
Kypsien tuotteiden käyttö nopeuttaa prosesseja vähentämällä työvaihteita sekä mahdollistaa tehokkaan reagoinnin muuttuviin asiakasmääriin.

Säästät työaikaa
Kun tuotetta ei tarvitse kypsentää, aikaa ei kulu esivalmisteluihin, ruskistamiseen, haudutukseen, jäähdytykseen, vuokatiskiin ym., jolloin henkilökunnan ajankäyttö tehostuu.

Laite- ja energiakulut pienenevät
Kypsien tuotteiden kohdalla energiaa ei kulu pitkiin haudutuksiin, jäähdytyksiin tai astiahuoltoon. Samalla laitteiden, patojen, pannujen ja kattiloiden tarve vähenee.

Varmistat tasalaatuisuuden
Vakioresepteillä valmistetut tuotteet ovat myös vakiolaatuisia. Vakioitu resepti varmistaa, että tuotteen rakenne ja maku on sellainen mihin asiakas on tottunut.

Mehukasta ja ylikypsää aidolla savulla

615006 Atria Ylikypsä Savustettu Possun Kassler Viipaloitu n2kg/n50-80g

Tuore, pitkään aidolla aromikkaalla leppäsavulla ylikypsennetty possun kassler on murea ja mehukas tuote, joka kestää hyvin lämpösäilytystä. Valmiiksi kypsennetty ja viipaloitu kassler takaa tasalaatuisen lopputuloksen kiireisessä keittiöarjessa. Tuote on valmiiksi viipaloitu ja irtonaiset viipaleet on helppo esivalmistella esimerkiksi tapas- tai alkuruokapöytään, kastikkeen kera tarjottavaksi tai esimerkiksi pasta Carbonaraan uudella twistillä. Ylikypsän savustetun possun kasslerin lihapitoisuus on 99%.

 

Tilausyksikkö: n2kg
Alkuperämaa: Suomi

Lue tuotteesta lisää

Mureaa ja savuista

615008 Atria Ylikypsä Savustettu Possun Ulkofilee Viipaloitu n2kg/n40-60g

Tuore, reilusti aidolla leppäsavulla savustettu, ylikypsennetty possun valmiiksi viipaloitu ulkofilee, ohuella makurasvalla on murea ja mehukas tuote joka kestää hyvin lämpösäilytystä. 
Irtonaiset viipaleet on helppo esivalmistella niin kylmiin- kuin lämpimiin annoksiin. Tuote sopii myös erinomaisesti vitriinituotteisiin, salaatteihin ja lautasannoksiin. Lihapitoisuus 99% ja ilman pakkauksessa olevaa nestettä.

Tilausyksikkö: n2kg
Alkuperämaa: Suomi

Lue tuotteesta lisää

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteeseen liittyviä reseptejä

Muuta tuotteeseen liittyvää