Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
Tarjoa ja hyödynnä pitkin viikkoa.
KÄYTÄ ARVOKKAAT RAAKA-AINEET VIIMEISTÄ PALAA MYÖTEN
Suunnittele ruokalistasi siten, ettei mitään mene hukkaan! Käsittelemme kypsää kanatuotteita ja autamme sinua käyttämään kotimaisia, vastuullisia raakaaineita entistäkin monipuolisemmin ja tehokkaammin erilaisissa ruokahetkissä.
Onko kypsä kana laiskuutta vai fiksuutta? Ainakin silloin tällöin mielestämme suorastaan briljanttia.
Kana maistuu monelle – se taipuu maailman eri keittiöiden makumaailmoihin, muokkautuu helposti lounaspöydän arkiherkusta illallisen keskipisteeksi tai katuruoaksi. Lisäksi terveellisen ruokailun trendi vauhdittaa vähärasvaisen ja runsasravinteisen kanan suosiota.
Kypsä kana sopii erityisen hyvin kiireisen päivän pelastajaksi ja pienen keittiön valikoimaan, kun varastotilat ja resurssit ovat pienet. Sitä paitsi Atrian kypsissä kanatuotteissa yhdistyvät maku, kyky muuntautua erilaisiin ruokatuotteisiin sekä ennen kaikkea helppous ja nopeus.
Sopii kaikkiin ruokailuhetkiin
Käytä kerralla isompi erä sellaisenaan tai kierrätä tuotteisiin edellisen päivän jo kertaalleen maustetut tuotteet – luonnollisesti hygienia- ja viranomaisohjeet huomioiden.
Hyödynnä Atrian kypsää kanaa
• aamun leivissä ja munakkaiden täytteissä.
• lounaalla pihveinä, padoissa, kastikkeissa, piirakoissa ja keitoissa.
• nopean syömisen katuruoan klassikoissa maailmalta.
• illallisen annosherkkuina Aasiasta Euroopan bistroklassikoihin.
Kun teet valintasi huolella, saat yhdestä ja samasta tuotteesta monipuolisemmin ja tehokkaammin tarjottavaa erilaisiin ruokahetkiin. Yhdestä on moneksi, eikä mitään mene hukkaan. Esimerkkireseptit jotka olivat FFCR 2023 -messuilla maistiaisina, Yhdestä ja samasta tuotteesta.
Asiakkaat kaipaavat vaihtelua ruokatuotteisiin, vaikka valikoimaan oltaisiinkin tyytyväisiä.
Pyörää ei tarvitse keksiä kuitenkaan uudestaan eikä omia suosikkiannoksia ole tarpeellista muuttaa. Useimmiten pienet muutokset perusvalikoiman rinnalla riittävät tuottamaan asiakkaalle tunteen siitä, että ravintolassa on tarjolla aina jotain vähän uutta.
• Kokeile kypsää kanaa suomalaisille tuttuihin italialaisklassikoihin.
• Pyöräytä edellisen päivän risotto kanapulliksi ja friteeraa.
• Päivitä annos lisukkeita ja kastikkeita vaihtamalla.
• Luo uusi esillepano annokselle, kanapata muuttuu piirakaksi helposti taikinakannella.
Ketterä kana
• Mausta uudelleen.
• Jalosta hapankerma- ja majoneesipohjaisiin tahnoihin ja mousseihin uuniperunoiden tai suolaisten lettujen kanssa.
• Kokeile uusia kanamakuja esim. Caesar-salaatissa.
• Kierrätä jäännökset paellaan, rikastuta makua vielä vaikka ylijääneillä mausteisilla makkaroilla ja katkaravuilla.
• Mausta GN-vuoassa valmistettu pannupizza ylijääneillä kanoilla ja juustoilla.