FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

RATKAISE AJANKÄYTTÖONGELMAT

RATKAISE AJANKÄYTTÖONGELMAT

SINULLE SOPIVILLA VALMISTELUILLA

HAASTEENA SAADA HENKSUA?
Mieti miten sitä käytät.

Kiireisessä keittiössä valmistelujen määrä kannattaa suhteuttaa käytettävissä olevaan aikaan ja budjettiin. Valmistamalla ruuan alusta asti saat juuri haluamasi lopputuotteen, mutta prosessi vie reilusti aikaa. Puolivalmisteista saat tuoreena paistetun tuotteen, jota pystyt halutessasi muokkaamaan ravintolan konseptin mukaiseksi. Valmiit pakasteet taas syntyvät käden käänteessä ja hävikiltä vältytään lähes täysin.

Henkilökunnan ja ajankäytön ollessa kasvava ongelma ravintolamaailmassa vuodesta toiseen, olemme halunneet Atrialla tehdä osamme ongelman helpottamiseksi. Ihannetilanteessa ravintola luonnollisesti valmistaa valtaosan ruuistaan itse, mutta aikataulut ja henkilöstömäärä eivät aina siihen riitä. Siksi Atrian valikoimista löydät niin puolivalmisteet kuin valmiit pakasteetkin tilannetta helpottamaan.

Esimerkkejä;
Lihapullat voit valmistaa joko Atrian raa’asta jauhelihasta, valmiista murekemassasta tai käyttää valmiita pakastettuja lihapullia.
Hampurilaispihvin voit jopa aloittaa tekemään jauhamalla itse lihan, mutta Atrian valikoimista löydät myös erilaiset raa’at jauhelihat, valmiit raakapakastepihvit ja kypsät burgerpihvit.
Kasslerista Atrian valikoimaan kuuluvat raa’an Viljaporsaan Kasslerin lisäksi pinnalta leppäsavustettu, kypsä, sekä valmiiksi viipaloitu kassler.

Ratkaisuja ravintolasi tuottavuuden ja kiertotalouden ongelmiin

Laskelmaesitteissä on avattu kuluja ennen kaikkea henkilötyötuntien ja raaka-ainekulujen kautta. Niiden lisäksi on haluttu huomioida valmistelujen vaatimaa sähkön- ja vedenkulutusta, jotka molemmat nousevat huomattavasti mitä enemmän keittiössä tehdään itse. Näiden muuttujien lisäksi oman osansa kuluihin tuovat toki myös esimerkiksi jätehuolto, laitekapasiteetti, varasto, työvälineet ja pöytätilat.


Oheisesta esitteiden laskelmista saatkin helpon ensisilmäyksen ammattikeittiön ruuanvalmistuksen kululaskelmiin. Olkoon se sitten aitoa käsintekemistä alusta asti edullisemmin sisäänostoilla, ajantarpeen huomattavaa vähentämistä tuoreudesta tinkimättä puolivalmisteilla tai helppoa ja nopeaa ruuanlaittoa valmiilla pakasteilla.

Hävikki on tuottavuuteen olennaisesti liittyvä haaste, joka vaikuttaa niin ilmastonmuutokseen, kuin ravintolan kannattavuuteenkin.

LATAA LASKELMAESITE BURGERISTA

LATAA LASKELMAESITE LIHAPULLISTA

LATAA LASKELMAESITE KASSLERISTA