FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Hyvä ruoka parempi mieli
Syömällä kouluruokaa jaksaa oppia, liikkua ja pitää hauskaa

Ruokailu ei ole pelkästään ravintoa. Se on myös pieni, virkistävä tauko kiireisen koulupäivän keskellä.

Kun suomalaiset koululaiset maistelivat ilmaiseksi tarjottavaa kouluruokaa ensimmäistä kertaa, näytti maailma erilaiselta. Oli vuosi 1948. Laki kouluruoan tarjoamisesta oli säädetty jo viittä vuotta aiemmin – ensimmäisenä maana maailmassa.

75 vuotta myöhemmin on kouluruoka itsestään selvä osa jokaista koulupäivää. Lukemattomat koululaisten sukupolvet ovat saaneet ruokatauosta lisää opiskeluintoa ja virtaa päiväänsä. Kouluruoasta on tullut osa ruokakulttuuriamme ja yhteisiä muistojamme.

Me Atrialla olemme ylpeitä saadessamme olla mukana kehittämässä kouluruokaa – tarjoamme kouluruoan kriteereihin sopivia, turvallisia sekä ravitsemussuositusten mukaisia raaka-aineita.

Yhteistyöllä ja ammattitaidolla teemme kouluruokahetkestä jatkossa entistäkin kotimaisemman, terveellisemmän, monipuolisemman ja maukkaamman.

Materiaalit

Kouluruoalla on monenlaisia vaatimuksia. Tärkeää on että kouluruoka on terveellistä, hyvänmakuista ja houkuttelevaa ruokaa.

Olemme tehneet materiaalin jossa nämä asiat on otettu huomioon ja ennen kaikkea tällä materiaalilla haluamme tarjota meidän näkökulmasta hyvänmakuista kouluruokaa, monipuolisia ruokaohjeita ruokapalveluille. 
Teimme myös ruokasaleja koristelemaan pari erilaista julistetta. Julisteita voit tilata aluepäälliköiltä. 
 
Maistuvaa juhlavuotta!