FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

L-kategoria

L-kategoria

Runsaita makuja ja laadukkaimmat raaka-aineet.

VINKKI: Voit lisätä marinadin joukkoon myös muita kasviksia. Kokeile kesäkurpitsaa, kurkkua ja vaikka herkkusieniä.

KYTÖSAVU MEETVURSTI AVOLEIPÄ, 4 annosta

4 rkl oliiviöljyä
4 viipaletta Fazer Maalaispatonkia
tai Maalaisleipää
240 g Atria 6 x 200 g Kytösavu
Meetwursti 7656
MARINADI:
dl punaviinietikkaa
1 dl oliiviöljyä (voit myös käyttää
öljyä Ridderheims-tuotteesta)
1 tl sokeria
2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
120 g punasipulia suikaleina
150 g Ridderheims pomodore
basilica & parmesan tomaattia
50 g rucolaa
50 g parmesaanilastuja

Sekoita marinadin ainekset. Laita sipulit ja tomaatit marinadiin vähintään tunniksi, mielellään yön yli.

Paahda oliiviöljyllä voidellut leipäviipaleet pannulla rapeaksi molemmin puolin. Lämmitä meetwursteja pannulla hieman. Sekoita valutetut sipulit, tomaatit, rucola ja parmesanlastut kulhossa. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi salaattia paahdetun leivän päälle.

Asettele meetwurstit leivän päälle ja pirskottele päälle hieman sipuleiden ja tomaattien marinadilientä. Voit tarjoilla leivän kanssa Atrian Pippuri Majoneesidippiä.

KORPPUKINKKU-AVOLEIPÄ, 4 annosta

4 rkl oliiviöljyä
160 g punaista paprikaa reiluina paloina
80 g vihreää paprikaa reiluina paloina
80 g keltaista paprikaa reiluina paloina
60 g punasipulia
3 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
0,5 tl chilijauhetta
4 viipaletta Fazer maalaispatonkia tai maalaisleipää
240 g Atria 6 x 200 g Korppukinkku 8224
4 lehteä romainesalaattia paloina
1 dl valkosipulimajoneesi
50 g manchegojuustoa ohuena viipaleena
kevätsipulia koristeluun

Paahda paprikoita ja sipulia oliiviöljyssä kunnes ne ovat läpikuultavia. Lisää joukkoon suola, sokeri ja chilijauhe. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Paahda oliiviöljyllä voidellut leipäviipaleet pannulla rapeaksi molemmin puolin. Lämmitä pannulla myös korppukinkku.

Kokoa leivän päälle paahdettua paprikaa ja korppukinkkua. Pursota päälle valkosipulimajoneesia ja ripottele päälle lopuksi juusto ja kevätsipuli. Tarjoa lämpimänä.

KYLMÄSAVUHÄRKÄ-TALEGGIO CIABATTA, 4 annosta

4 kpl tomaattia lohkoina
200 g Ridderheims latva-artisokkaa
4 kpl Fazer Ciabatta
120 g pippurituorejuustoa
8 lehteä tammenlehväsalaattia
240 g Atria 6 x 100 g Kylmäsavuhärkä viipale 8443
120 g taleggiojuustoa viipaleena
16 lehteä basilikaa
30 g pinjansiemeniä paahdettuna

Lämmitä uuni 110 asteeseen ja leikkaa tomaatit lohkoiksi. Pirskottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja sokeria. Kuivaa uunissa noin 1,5 tuntia. Päästä uunista välillä höyryä ulos. Lisää valutetut latva-artisokat uuniin noin tunnin kuluttua. Paahda ciabatat uunissa ohjeen mukaan. Voitele ciabatat tuorejuustolla molemmin puolin ja levitä päälle salaatinlehdet. Kokoa loput aineet ciabatan väliin ja laita päällimmäiseksi taleggiojuusto, basilikanlehdet ja pinjansiemenet.

TSATSIKI-KALKKUNA AVOLEIPÄ, 4 annosta

200 g kesäkurpitsaa pitkinä viipaleina
160 g vihreää paprikaa renkaina
4 rkl oliiviöljyä
4 viipaletta Fazer maalaispatonkia tai maalaisleipää
240 g n. 1,4 kg Kalkkunafilee viipale kypsä 1887
2 dl Ridderheims Tsatziki
8 lehteä sydänsalaattia revittynä
100 g Ridderheims grillatut oliivit 150 g
100 g pehmeää fetaa
minttua koristeluun

Paahda kesäkurpitsat ja paprikarenkaat parilapannulla. Paahda myös öljytyt leipäviipaleet ja kalkkunaviipaleet. Levitä paahdetun leivän päälle tsatsikia ja salaatit. Kokoa päälle kesäkurpitsat, paprikat, oliivit ja kalkkunaviipaleet. Viimeistele leipä murustamalla päälle fetaa ja mintunlehtiä.