FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Parhaat kypsät lihat

Parhaat kypsät lihat

Katso videomme jossa tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen Kymijoen Ravintopalveluista kertoo uudistettujen tuotteiden ominaisuuksista sekä niiden toimivuudesta keittiöprosessissa.

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Suomalaista, laadukasta, irtonaista, mureaa, maukasta, helppoa!

PARAS LAATU
Atria Food Service haluaa tehdä kaikkensa, että ruoan valmistus sujuu suurissakin keittiöissä mahdollisimman helposti ja nopeasti – menettämättä ruoan herkullisuutta. Haluammekin ylpeänä esitellä uudistetut kypsät lihamme. Asiakaspalautteemme perusteella voimme sanoa, että kyseessä ovat markkinoiden parhaat kypsät lihat. Niillä on nyt entistäkin parempia ominaisuuksia, joiden avulla saat ruoasta aina nopeasti maukasta.

SUOMALAISTA
Lihan alkuperä on aina ollut kunnia-asiamme. Atria-merkki on tae siitä, että ne tulevat aina suomalaiselta maatilalta. Myös kaikki uudistetut kypsät lihamme: naudan, viljaporsaan, broilerin ja kalkkunan kuutiot sekä suikaleet – on valmistettu suomalaisista raaka-aineista.

IRTONAISTA
Uuden valmistusprosessin myötä naudan, viljaporsaan, broilerin ja kalkkunan kuutiot sekä suikaleet ovat erittäin irtonaisia. Myös jauhelihat ovat uuden valmistusprosessin ansiosta karkeampia sekä helpommin käsiteltäviä. Kypsien jauhelihojen valmistusprosessi muuttuu marraskuun puolivälissä 2016 ja muiden kypsien lihojen tammikuun alussa 2017. Katso tuotteet tarkemmin takasivulta.

MUREAA
Uudella valmistusprosessilla haudutetut lihat ovat entistä mureampia ja antavat mukavan suutuntuman ruoassa kuin ruoassa.

MAUKASTA
Lihojen optimaalinen kypsyys takaa, että voit valmistaa todella maukasta ruokaa: keittoja, kastikkeita ja vuokia. Tuotepakkaukseen kypsennyksen aikana tuleva lihaliemen määrä on vähäinen. Liemi on väriltään kirkasta, maultaan erinomaista ja sopii suoraan ruoanvalmistukseen.

 

Tilaa tuotteita ja totea! Tai kysy lisää myynnistämmme