FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Nopean syömisen markkina kasvaa

Nopean syömisen markkina kasvaa vauhdilla liikenneasemilla, kahviloissa, myymälöiden kotikeittiöissä ja erilaisissa tapahtumissa. Nopeat syövät hitaat ja hitaat eivät syö lainkaan!

HELPPOUS
Nopeassa keittiössä tekemisen on oltava suoraviivaista. Rentoa, rouheaa, runsasta ja selkeää. Karsimme turhat työvaiheet pois ja varmistamme, että kuka tahansa osaa valmistaa tuotteen yksinkertaisia ohjeita noudattamalla.

LAATU
Mikä saa asiakkaasi valitsemaan tuotteen? Mikä saa hänet maistamaan, ihastumaan ja… palaamaan? Laatua on vaikea määritellä, mutta sen kyllä tunnistaa kun näkee ja maistaa.
Korkeatasoiset raaka-aineet ja toimivat makuyhdistelmät, siitä se lähtee.

TEHOKKUUS
Tehokkuus on monen seikan summa. Se syntyy tuotteen valmistamiseen käytetystä ajasta, raaka-aineiden hinnoista, valmiin tuotteen säilyvyydestä, jälleenmyyntihinnasta ja ennen kaikkea siitä, viedäänkö tuote käsistä vai jääkö se käsiin. Olemme hioneet reseptiikan ottamaan kaiken tämän huomioon.

 

Hyvä voileipä on aina paljon enemmän

Lataa vinkit käyttöösi

Hyvä voileipä on aina paljon enemmän

Nopean syömisen tarjoamaan kannattaa nyt panostaa, sillä ne ovat tärkeä osa kasvavaa nopean syömisen markkinaa.

Parhaat reseptit ja vinkit, joilla saat enemmän irti kehittyvästä markkinasta!

Olemme koonneet ideoita reseptin muotoon ja ne toimivat myös mukaan napattavina take away -annoksina. Olemme myös miettineet valmiiksi vaihtoehdot jokaiselle pääraaka-aineelle.

Voileipiin kannattaa nyt panostaa, sillä ne ovat tärkeä osa kasvavaa nopean syömisen markkinaa. Runsaat, laadukkaat leivät tarjoavat myös perinteisen pikaruoan rinnalle astetta terveellisemmän ja ravinteikkaamman vaihtoehdon. Atrian kotimaisuuslupausta unohtamatta.

Hyvän voileivän valmistukseen ei ole yhtä oikeata tapaa, mutta halusimme koota kiireisten keittiöiden arjen tueksi muutamia omia hyväksi havaittuja vinkkejä.  Tai inspiroidu suomalaisista ruokaklassikoista ja venytä rohkeasti rajoja. Tuo pannukakun kaveriksi suolaisia lisukkeita tai yhdistä suolaisiin piirakoihin makeita elementtejä. Suosi lempeitä, runsaita ja kermaisia makuja.

Ja vielä. Esitteestä pystyt tulostamaan sivun kerrallaan ja käyttämään sitä annonkorttina. 

 

Ole hyvä!

Nopeille tekijöille, nopeille nauttijoille esite