FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Maksuton webinaari ajankohtaisista aiheista

Osana Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelmaa järjestämme jälleen Muuttuva menestyvä ravintola -webinaarin. Tiistaina  19.9.2023 klo 9-15 järjestettävä webinaari tarjoilee tänäkin syksynä ruokamaailman inspiroivimmat puhujat ja ajankohtaisimmat aiheet. Webinaarin juontaa Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelman johtaja Tommi Tuominen. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijoille webinaarin aikana.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Ohjelma:

klo 9.00 Tervetuloa
Tommi Tuominen, Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman johtaja

klo 9.10 Itsensä johtamisen tärkeimmät työkalut
Johtamiskulttuurin muutokset työelämässä
Pauli Aalto-Setälä, kansanedustaja ja työelämäprofessori

klo 10.00 Ravintola-alan digitaalinen murros
Virtuaali- ja haamuravintolat, sekä uudet teknologiat ravintolatyössä
Aarni Tuomi, lehtori, Haaga-Helia

klo 10.50 Tauko

klo 11.00 Työkulttuuri ja henkilöstösuhteet ravintoloissa ennen ja nyt
Näin pidät kiinni hyvästä henkilökunnasta
Pekka Terävä, yrittäjä ja ravintoloitsija, Olo Collection Oy

klo 11.50 Lounastauko

klo 12.30 Miten suomalainen lihatuotanto eroaa muista maista ja miten tähän on päästy?
Taneli Tirkkonen, Eläinlääketieteen tohtori, eläinlääkäri, A-tuottajat Oy

klo 13.15 The Barö – uniikki hotelli saariston sylissä
Luksustason hotellielämyksen syntyminen ja huippukokkien illalliset Inkoossa
Netta Paavoseppä, yrittäjä, The Barö & The Torby

klo 14.00 Luovuus kukkii kaaoksesta – ravintola, joka ui vastavirtaan
Näin syntyi moderni kansanravintola Helsingin kantakaupunkiin
Samu Räsänen, yrittäjä ja ravintoloitsija, Luovuus kukkii kaaoksesta

klo 14.50 Loppusanat
Tommi Tuominen, Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman johtaja

 

Lisätiedot webinaarista:
Sofia Lind, Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman rehtori
sofia.lind@atria.com | 040 582 9611