Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
Osana Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelmaa järjestämme jälleen Muuttuva menestyvä ravintola -webinaarin. Tiistaina 19.9.2023 klo 9-15 järjestettävä webinaari tarjoilee tänäkin syksynä ruokamaailman inspiroivimmat puhujat ja ajankohtaisimmat aiheet. Webinaarin juontaa Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelman johtaja Tommi Tuominen. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijoille webinaarin aikana.
Ilmoittaudu webinaariin tästä.
Ohjelma:
klo 9.00 Tervetuloa
Tommi Tuominen, Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman johtaja
klo 9.10 Itsensä johtamisen tärkeimmät työkalut
Johtamiskulttuurin muutokset työelämässä
Pauli Aalto-Setälä, kansanedustaja ja työelämäprofessori
klo 10.00 Ravintola-alan digitaalinen murros
Virtuaali- ja haamuravintolat, sekä uudet teknologiat ravintolatyössä
Aarni Tuomi, lehtori, Haaga-Helia
klo 10.50 Tauko
klo 11.00 Työkulttuuri ja henkilöstösuhteet ravintoloissa ennen ja nyt
Näin pidät kiinni hyvästä henkilökunnasta
Pekka Terävä, yrittäjä ja ravintoloitsija, Olo Collection Oy
klo 11.50 Lounastauko
klo 12.30 Miten suomalainen lihatuotanto eroaa muista maista ja miten tähän on päästy?
Taneli Tirkkonen, Eläinlääketieteen tohtori, eläinlääkäri, A-tuottajat Oy
klo 13.15 The Barö – uniikki hotelli saariston sylissä
Luksustason hotellielämyksen syntyminen ja huippukokkien illalliset Inkoossa
Netta Paavoseppä, yrittäjä, The Barö & The Torby
klo 14.00 Luovuus kukkii kaaoksesta – ravintola, joka ui vastavirtaan
Näin syntyi moderni kansanravintola Helsingin kantakaupunkiin
Samu Räsänen, yrittäjä ja ravintoloitsija, Luovuus kukkii kaaoksesta
klo 14.50 Loppusanat
Tommi Tuominen, Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman johtaja
Lisätiedot webinaarista:
Sofia Lind, Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman rehtori
sofia.lind@atria.com | 040 582 9611