Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
Mielenkiintoista mietittävää ja uutta ajateltavaa koulutusohjelmassa on vuosien varrella saatu mm. seuraavien luennoitsijoiden johdattelemana:
Alex Nurmi, kokki, food stylist
Anikó Lehtinen, olutasiantuntija, bloggaaja, radiotoimittaja
Arto Koskelo, juoma- ja ruokakirjoittaja, Viisi Tähteä
Arto Rastas, keittiömestari/ravintoloitsija, Helsingin Kulinaarinen Instituutti Ravintolat Villa Hakkari ja Hella & Huone
Atte Vannasmaa, kehitysjohtaja, SOK, Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
Charlie Trotter, amerikkalainen kokki ja ravintoloitsija
Erik Mansikka, keittiömestari, Kaskis ja Kakolanruusu
Elina Seikku, yritysvalmentaja, KTM, Oy Ajamera Ab
Eric Cosset ja Pierre Labalette, Disneyland Parks
Hans Välimäki, tv-kokki, ravintoloitsija ja keittiöpäällikkö
Harri Syrjänen, kokki
Heintz Glöckler, Culinary Art Örebro Universitet Culinary Artistery
Helena Puolakka, Executive Chef, Harvey Nichols
Henri Alén, kokki ja ravintoloitsija
Henrik Poulsen, ruokatuotekehityspäällikkö, Restel Oy
Ilja Björs, ravintoloitsija, Ravintola Juuri
Jaakko Nuutila, keittiömestari
John Buchanan, President & Partner, Lettuce Consulting Group
Juha Kiviniemi, EP:n broileryrittäjät ry puheenjohtaja, broileritilallinen
Juha Lihtonen, päätoimittaja, FINE Wine Magazine
Jukka Saarenpää, Markkinatutkimuspäällikkö, Atria
Jyrki Sukula, Master of pleasures and festivities
Kalle Ruuskanen, yrittäjä ja konsultti
Kari Aihinen, keittiömestari, Ravintola Savoy
Kasperi Saari, Royal Ravintolat Oy
Kim Heiniö, toimitusjohtaja, Soupster Catering & ravintoloitsija, mm. Southpark, Dylan ja Pastor
Kim Kuusi, toimitusjohtaja, Soundslike Oy
Kimmo Jylhä, kokki ja sushiasiantuntija
Makke Martikainen toimitusjohtaja, Pulp Agency
Marcus Samuelsson, Executive Chef
Markus Nikko, Keittiömestari Ja Yrittäjä
Mathias Dahlgren, kokki, Restaurant Bon Lloc
Matti Santala, A21 Cocktail Lounge ja A21 Dining
Matti Wikberg, Ravintoloitsija, Ravintolat Boulevard Social, Bronda, Farang, Farang Stockholm Ja Gaijin
Mika Roito, ravintoloitsija, Ravintelit Bertha, Huber & Pork And More
Mikko Mollberg, Ketjujohtaja, Burger King, Restel Fast Food Oy
Nina Koiranen, ravintolan johtaja, Ravintola Bronda
Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen, ravintoloitsijat, Street Gastro
Patricia Lacon-Siitonen, juhlasuunnittelija, Flow Catering Oy
Pekka Rantamoijanen, yhteisöasiantuntija, markkinointi, Valio Oy
Pekka Salmela, Ravintoloitsija, Ravintelit Bertha, Huber & Pork And More
Pekka Toivanen, muotoilija, toimitusjohtaja, Muotohiomo
Pekka Terävä, keittiömestari ja ravintoloitsija, Ravintola Olo ja Emo, Taidemuseon ravintola Gösta, Serlachius museo
Pipsa Hurmerinta, catering-yrittäjä ja Top Chef -juontaja
Sami Tallberg, keittiömestari ja villiyrttimestari
Sari Nikkola, johtaja, operatiivinen toiminta, Fazer Food Services Oy
Sauli Kemppainen, keittiömestari Hotel Kämp, Hell's Kitchen Suomi
Sedu Koskinen, SK-ravintolat
Simo Routarinne, Näyttelijä
Sirkka-Liisa Ruottinen, Tasavallan Presidentin kanslia
Teemu Aura, keittiömestari, Patisserie Teemu & Markus
Tiina Kähkönen, ravintolatoimenpäällikkö, HYY Ravintolat Oy
Tina Nordström, tv-kokki, ruokakirjailija
Tomi Björck, kokki ja ravintoloitsija, Ravintolat Farang, Gaijin, Boulevard Social ja Bronda
Tommi Tuominen, kokki ja keittiömestari, Ravintola Demo, Finnjävel, Sue Ellen ja Grotesk
Vertti Kivi, sisustusarkkitehti, dSign Vertti Kivi & co
Vickie Kloris, NASA Food in space