Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan todellisten huippuammattilaisten menestyksen salaisuus on henkisellä puolella. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa visiota, ja juuri näihin Atria 100 nuorta kokkia antaa eväitä.
Atria 100 nuorta kokkia -koulutus toteutettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2003, Atrian 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Koulutusohjelman johtajana toimii mm. Demo-, Finnjävel-ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Tommi Tuominen. Tommi on ollut mukana koulutusohjelmassa koko sen 20-vuotisen historian ajan, alkuun luennoitsijana ja vuodesta 2018 lähtien koulutusohjelman johtajana.
Koulutusohjelman luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumimpia nimiä. Luvassa on mm. vinkkejä oman henkilöbrändin rakentamiseen, konseptointiin sekä äänen hyödyntämiseen ravintolatilassa. Opiskelijat pääsevät myös suunnittelemaan ja toteuttamaan joukkueina pop up -ravintolat.
Ohjelmaan kuuluu myös vierailuja mm. nautatilalle ja Kyrö Distillery Companyn tislaamoon, sekä tietysti paljon hyvää ruokaa.
Koulutus on osallistujille maksuton.
Opiskelijavalinnat vuoden 2023 toteutukseen on tehty ja koulutusohjelma käynnistyy 29.8.
Koulutusohjelman alustava aikataulu
Kommentteja 2022 toteutuksen opiskelijoilta
”Suosittelen ehdottomasti hakemaan mukaan. Oli upeaa saada uusia ystäviä, oppia uusia asioita ja inspiroitua!” Mimosa Koskipuro
"Parasta oli järjestää pop up ja kisaa muita vastaan siinä!" Benjam Papp
"Atria 100 Nuorta kokkia -koulutusohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitua alan huippuosaajiin. Koulutusohjelmasta saa paljon hyödyllistä oppia monelle eri urapolulle ja se on ollut tärkeä osa omaa ammatillista kehittymistä." Annika Arolainen
"Koulutus oli upea kokemus! Suosittelen kaikille, jotka haluaa lisää potkua omalle uralle kokkina. Itsellä koulutus kasvatti itseluottamusta ja toi lisää tietoa ja taitoa." Carita Tikkainen
"Koulutus oli tosi antoisa kokemus. Tapasin hienoja ammattitaitoisia ihmisiä, joilta sain tärkeitä vinkkejä sekä neuvoja tulevaisuuteen. Kaikilla oli hyvä meininki ja yhteisöllisyys oli huippua! Koulutuksesta jäi paljon käteen ja suosittelen hakemaan ehdottomasti mukaan!" Noora Virtanen
"Koulutusohjelmaan kannattaa ehdottomasti hakea jos on kiinnostunut ruuanlaitosta ja verkostoitumisesta! Koulutusohjelma tarjoaa laadukkaan ja kaatavan koulutuksen nuorille. Pääsee työskentelemään ja kuuntelemaan ammattilaisia josta saa arvokasta tietoa tulevaisuuden varalle! Sain itse paljon uutta tietoa ja kokemusta mutta mikä vielä parempaa meidän ryhmähenki oli ihanaa! Suosittelen jokaiselle ihan sama mikä sun taso alalla olisikaan. ” Annu Koort
"Todellakin suosittelen koulutusta. Se antoi tärkeitä kontakteja sekä oppia jota tulee hyödynnettyä päivittäin." Arttu Parviainen