FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Opiskelijoiden antamaa palautetta koulutusohjelmasta

A100NK oli huikea kokemus. Oppi paljon uusia asioita itsestään ja ammatista. Suosittelen kaikille nuorille kokeille! Oli huikeeta olla noin ison ryhmän kanssa tekemisissä joka jakaa saman intohimon kuin itse ja päästä jakamaan ajatuksiaan heidän kanssaan.

Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen, joka tuo suomen kovimmat tekijät aivan sielmiesi eteen. Tämän lisäksi pääset vielä verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja luomaan suhteita.

Todella mahtava ohjelma, suosittelen ehdottomasti muille. Oppi uusia asioita ja sai erilaista inspiraatiota omaan työhön. Iso kiitos teille!

Olen suositellut kaikille, tykkäsin ja tarpeellinen.

Olen todella tyytyväinen, että lähdin koulutusohjelmaan mukaan. Opin alasta paljon lisää ja pystyin verkostoitumaan tehokkaasti aivan mahtavien ihmisten kanssa. Kiitos Atria tälläisestä mahdollisuudesta!

Ehdottomasti kannatti lähteä mukaan. Paljon uutta ja mielenkiintoista tietoa. Suosittelisin osallistumaan koulutukseen heti uran alkuvaiheessa jotta koulutuksesta saa mahdollisimman paljon irti. (Itse olin käynyt jotain koulutukseen liittyviä asioita jo eri koulutuksissa ja tilanteissa) Koulutusohjelman aikana olen saanut laajempaa näkökulmaa omaan alaani, sekä oppia alani ammattilaisilta. Oppi ei ole ollut ainoa asia jonka sain koulutusohjelmien myötä, koulutuksen aikana olen tutustunut mahtaviin ihmisiin, jotka ovat samalla aaltopituudella ja jakavat saman intohimon kohteen. Sekä sen yhteishengen, joka on vallinnut kaikkien workshoppien aikana. Hakiessani koulutukseen jännitin miten tässä oikein käy, mutta olen tyytyväinen että hain ja näitä kokemuksia en vaihtaisi. Suosittelisinko? Kyllä, älä harkitse vaan hae!

Ehdottomasti yksi parhaista kokemuksista, mitä tällä alalla ja koulutuksen puitteissa voi saada! Koulutuksessa verkostoituu ja tapaa uusia, mahtavia tyyppejä, sekä pääsee kuulemaan Suomen ravintola-alan huippuosaajia. Ennen kaikkea koulutus antaa mielettömästi uutta: ajatuksia, ideoita ja kokemuksia. Jokaisesta workshopista sai uuden kipinän omaankin tekemiseen. Tätä koulutusta olisi voinut jatkaa pidempäänkin, iso kiitos että sain olla mukana!

Kannatti lähteä mukaan ehdottomasti! En olisi uskonut kuinka positiivisella tavalla tämä koulutus vaikuttaa työnhakuun. Ensimmäinen vakiotyöpaikka hallussa nyt!

Kyllä kannatti lähteä mukaan!! Voin suositella kaikille ja on hienoa huomata kuinka ajatukset lähtevät virtaamaan kun kuulee huippukokkien ja muiden luennoitsijoiden omia kokemuksia ja onnistumisia. Varmasti arvokas kokemus tulevaisuutta silmälläpitäen! Suosittelen lämpimästi!

Kokemuksena hieno, opettavainen ja silmiä avaava. Suosittelen ehdottomasti keittiöalasta innostuneille nuorille, jotka haluavat verkostoitua ja saada laajempaa näkemystä ammattikentästämme. Opin itse, että mahdollisuuksia on lukemattomia, kokista on moneksi! Kiitos kaikille kouluttajille, järjestäjille, Gustavelundin henkilökunnalle, luennoitsijoille ja kanssa-kokeille!

Kannatti ehdottomasti lähteä mukaan ja olen kertonut tästä ohjelmasta kaikille ja kehottanut hakemaan mukaan. Koulutusohjelma oli erittäin mielenkiintoinen ja antoisa.

Oli mahtava kurssi ja paljon kaikkea uutta opin! Ensi vuonna mahdollisesti uudestaan? Niin kivaa oli :)

Osallistuminen kyllä kannatti!! Suosittelen kyllä tutuille ketkä ovat samalla alalla. Tapasi muutamia tuttuja kasvoja sekä uusia kavereita.

Kaikki yhdessä vietetty aika oli kyllä aivan mahtavaa. Tulisin kyllä koska vaan uudestaan :)

 

Takaisin koulutusohjelman etusivulle tästä.